- Член од
- 24 февруари 2012
- Мислења
- 1.012
- Поени од реакции
- 2.154
Чекај сега...Ти се случило тебе лично?Можеби на погрешна си налетал...Можеби не си бил нејзин тип...Или имала друг во нејзиниот живот...за да ни манат корпа .. ете затоа![]()
Чекај сега...Ти се случило тебе лично?Можеби на погрешна си налетал...Можеби не си бил нејзин тип...Или имала друг во нејзиниот живот...за да ни манат корпа .. ете затоа![]()
и на мене ми се има случено тоа а и гледам шо прават девојките обично кога машко ке им пријде ...Чекај сега...Ти се случило тебе лично?Можеби на погрешна си налетал...Можеби не си бил нејзин тип...Или имала друг во нејзиниот живот...
Зависи од карактер...Признавам дека има девојки кои лошо се однесуваат...Но постојат и девојки од типот на оние кои би ти дале шанса од кога ке те запознаат подобро...Потребно е само да налеташ на вистинската.и на мене ми се има случено тоа а и гледам шо прават девојките обично кога машко ке им пријде ...
не читав ниеден одговор....за да можат да те одје*ат....додуша јас пак се налетувам на жени кои први ми се пуштаатЗа да ја отворам темава ме инспирираа неколку постови во Чек дис аут во темата за шмекање.
Дали машкото треба секогаш да биде тој кој ќе ја повлече лавината напред, дали тој секогаш треба прв да пријде да направи муабет да побара телефонски број. Дали некогаш вие (женските) први сте започнале некоја работа и какво е вашето искуство во врска со тоа? Дали сметате дека ние мажите недоволно го цениме тоа ако први пристапите?
Моето лично мислење кон ова е дека нашата женска полулација некогаш премногу лета у облаци замислувајќи се себе си дека се семоќни и дека можат да прават што сакаат. Искрено сакам кога некоја девојка прва ќе ми пристапи бидејќи не секогаш истите двајца имаат симпатии и физичка страст едни кон други.
да знаеш колку си во право само...А зошто да е така како шо кажав ја зашо мора секогаш ние да сме тие шо ќе сме први. Јас на пример сакам девојка кога прва ќе ми пријде имам високо мислење за тие девојки, а не како што по обичај се случува во македонијава ти ќе и пристапиш и она одма те гледа ко демек од лебот да си и зел и почнува да ти се понаша ко демек она да е кралица и си и испод ниво да праи муабет со тебе, сосем погрешен став имаат жените кај нас за разлика од тоа шо го имам видено надвор од македонијава, но за жал тоа е болната вистина што се случува со жените кај нас.
A pa mora da e precka ako taa imala drug vo nejziniot zivot ? ? Kaj otidoa prijatelstvataЧекај сега...Ти се случило тебе лично?Можеби на погрешна си налетал...Можеби не си бил нејзин тип...Или имала друг во нејзиниот живот...
A pa mora da e precka ako taa imala drug vo nejziniot zivot ? ? Kaj otidoa prijatelstvata?
Vo pravo siСметам дека е пречка бидејки доколку е таа заинтересирана за некој друг а не за тебе и што и да правиш ке ти биде џабе....Но се зависи и од тоа дали типот е заинтересиран за нејзе.Ако е,нема што повеке да направиш.Но доколку не е,а таа по извесен период се откаже од него овде имаш шанса.
Јас така гледам на работите.
ако е таа заинтересирана за друг,па тој другиот ја откачи...отиде возот бејби,каде беше кога требаше да бидеш?Vo pravo sii jas sum na toa mislenje .. Cisto potprasav za da vidam mislenje
![]()
Istata situacija kako vo prviot post!!ако е таа заинтересирана за друг,па тој другиот ја откачи...отиде возот бејби,каде беше кога требаше да бидеш?![]()
не бре на тебеIstata situacija kako vo prviot post!!ti ke izreagiras taka kako i taa "na pocetokot" i cao prijatno
inace ako mislese na mene bejbi- ne sum bejbi !!
![]()