Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
B

Borg_Drone

Гостин
Kolku e ubavo koga gledam deka Hoeness i Sammer se sefovite za transfer odluki,a ne Pep.Toj e dojden za da bide trener i da kazuva transfer zelbi,no odlukite nema da gi nosi sam..Pisuvase deka od ponedelnik ke se znae koj odi,koj ostanuva no uste denes Buyten i Pizzaro dobija uste edna godina prodolzuvanje. :vozbud:
Nikogas ne e dobro da se pustaat kako kucinja trenerite,toa e premnogu rizicno.
Гомез ќе си оди, од тоа нема бегање иако сум за тоа да му се продолжи договорот барем на уште една година, да му се даде шанса и на него ама Шаќири сега и покрај Гетце мислам дека нема да добие ама баш никаква шанса за игра, за средината имаме премногу луѓе и мислам дека е подобро да го дадеме на Дортмунд трампа за Левандовски и плус пари да им дадеме нешто....

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.630
Поени од реакции
22.365
Se uplasivte od Stuttgart deka Dante nema da igra a i Gustavo e sekako rezerva. Greskata e vo DFB koj loso go stavi terminot, mozebi i ne ocekuvaa Baern da stignat do finale ;) Kako i da e, i bez ovie ke go osvojte kupot, pa neka igraat dvajcava za Brazil.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Alaba se nadeval i sakal da igra vo sredinata.Uste toj fali da konkurira vo sredinata..

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.399
Se uplasivte od Stuttgart deka Dante nema da igra a i Gustavo e sekako rezerva. Greskata e vo DFB koj loso go stavi terminot, mozebi i ne ocekuvaa Baern da stignat do finale ;) Kako i da e, i bez ovie ke go osvojte kupot, pa neka igraat dvajcava za Brazil.

Не е работата во тоа дали се плашиме или не, но секако дека е најубаво двајцата да се со колегите заедно и да ја слават титулата. И секако дека се виновни ДФБ.

Член од
21 август 2011
Мислења
246
Поени од реакции
97
Ke vrsi nekoja programa prenos utre ili ke treba da se baraat strimovi? :)

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Последниот натпревар за оваа сезона утре.:(:(Кој ќе ги дочека после скоро месец и пол.:sleep:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Гвардиола го посакува Луиз Суарез

Не не......Овој никако!

Страва од напаѓач е,али МЕНТАЛЕН е овој,ретардиран двеста посто.....Овој ти е Пепе само кај напаѓачите...

Ептен добар али незнаеш коа ќе му светне у главата и ќе ја остави екипата на цедило.

Левандовски милион пати поише од овој!
--- надополнето: 1 јуни 2013 во 00:53 ---
Кој ќе ми го најде голот на Робен со коментар на Скај Германија-Марсел Рајф има лајкче од мене!

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Ќе го дава ли еуроспорт финалево?

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од