Македонијо, ште умра за теп!

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се згади вечерта. Обично не коментирам на вакви теми, ама се згрозувам од човековата малодушност. Жалам што, претпоставувам дека не ги заболела душата после ова, што си отишле и си се забавувале на сопствената глупавост!
За нив незнам али за мене знам дека толку ме здоболе како на некој мој човек ова да му го направиле ... цц ц цц ц цц ц ц ц

Не, не се децата криви, криви се родителите што ги испуштиле од раце........
За овие каишот требало уште од мали да заигра, лузни цел живот да носат! Ебате серковците ќе се изживуваат на постари луѓе!

На овие им посакувам да живеат во едно баракче среде Дижонска...толку

Тија копуци да се најдат и да се полијат сус врел катран и пердуви удузгоре. Коолта им е опел калибра ,црвена боја мисљам оти е, кој ќе го препознаа тај педеро да го пријаве анонимно у МВР или тук на форумо за да може некак да му се врне мило за драго.
Штипските бабички се кул и треба да се заштитат от ткви виранлци,

Е најбитно од се беше оти требало да се заштитат ради причината оти биле кул бе? :facepalm:
ц ц ц ц
извини што те цитирав ама неможев а да не ти го запазам битниот факат

Шо има толку наводно гневови да се силат на теми низ форуми,кој е толку гневен доволно му е видеото за да некого пријави во полиција.
Ама нели од овде ни е полесно да јачаме мускули.
Доста од имровизирани гневови и идеи,нели Македонија се сакаше со дела?
Кај се сега оние што ја сакаат на тој начин?

Неможе никој да не го знае говедово, неможе. Дај ширете ја сликата со прашање дали го познава некој. Мамицата у пичка да им ја ебам распрдена младина!

Грчење на срцево, стегање на стомакот, мирис на ГРЕВ во воздухот...:(

Да ти ибам глината од која се напраени овиe створења:

видеото го нема на youtube. дај линк да го симнам ако знаеш како..

Не е финтата само да се кења по МВР,него треба и да се известат и да се изврши јавен притисок. Најлесно е речи државава е срање а мвр идиоти и готово.
А као не го виделе ни видеово и не ги знаат муабетиве. Инаку се гледа што кола е (во ретровизор и на волан), скопски муабет. Зашто да не преземат нешто против овие?
пиес, тукушто го тргнаа видеото на јутуб од првиот пост. Го тргнале од прес24, од јутуб...многу се активни нешто

Ма за овие Лудовиков метод, и после taste of their own medicine. До безсознание.

А као не го виделе ни видеово и не ги знаат муабетиве тогаш и сега. Инаку и од муабетот на јутуб и од видеото се знае што кола е (во ретровизорот и на волан). Муабетот е типичен скопски. Начин има, да не ги повторувам другите. Дел од овие се "добар" потенцијал за натамошни социјални заебанции во државава.
Ако успеваат од видео да идентификуваат како фрлаат јајца кон МОН или или идентификуваат навијачи, зашто не би го идентификувале овој случај?
пиес, тукушто го тргнаа видеото на јутуб од првиот пост.
А друго видео? или ке ми речете вие што се дешава на видеото?

А друго видео? или ке ми речете вие што се дешава на видеото?
Постара жена покрај пат им го кажува патот за Штип, овие од кола ја пцујат и ја прскаат со пиво. Одвратно, греота за жената.

Ова треба ширење на видеото и слика од гомната преку медиуми , преку FB , форуми итн. За ден два одма ќе се најде гомното , замислите на секоја телевизија у МК да биде емитувано ова , гомново има од куќа да го исфрлат заради нанесениот фамилијарен срам.

Луѓе на работа сум, не можам баш да листам по темава, али некој погоре спомна дека за секој случај го спуштил видеото. ОДМА НЕКА ГО ПОСТИРА! Да не им се заборави суратот на гнасиве!

Споделувајте ја сликата на кретенот со прашање дали го познава некој. Ако не го најдеме видеото пишете мало објаснување под сликата зошто го барате. За два три дена ќе го најдеме со име и презиме. И ако нема закон за вакво малтретирање, ние малку ќе си поиграме со него, ќе смислиме начин, чисто да види како е да малтретираш беспомошна баба. Што не отишол Тетово или Гостивар да малтретира некој ако е толку јак маж? Ебаве лигушите ебаве.

969525_3087105034009_957183135_n.jpg
вака е подобро ;)

Еве му ја муцката на кретенот, ширете ја сликава, ако ништо друго ќе се најде некој негов комшија да му утера памет од газ у глава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom