Македонијо, ште умра за теп!

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Премногу се вознемирив кога го видов видеото. Очекував да се мајтапат со бабата, ама не и да ја полијат со пиво... Прво, види ја курвата... Таа курва е на годиште на нивните баби, ако им се живи. Воопшто се нема почит кон постар човек! Или што, демек од село, па проста жена, полиј ја со пиво... курвата треба да плати... Врв над се, истото видео батките го прикачуваат на нет. Фраери се сега? Очекуваа овации за нивниот кретенски потег? Која девојка ќе падне на нивниот примитивизам и некултура.... бедни копилиља.

969525_3087105034009_957183135_n.jpg
вака е подобро ;)

Стварно сакам да се најдат психопативе. Ја исповреѓаа жената, ја понижија и си отидоа со смеење. Со смеење и горди на направеното.. Да ги гледам пред мене како се грчат и вриштат од болка око нема да ми трепне.

Ај поштедете се самите од коментари од типот „ само да ги најдам“, „ тоа ќе им праам, кичмите ќе им ги искршам“. Докажано е дека кога македончето ќе види ваква ситауција, спушта главата и дим да го њама.

Мене ми е жал за дебилите повеќе, бабичката ќе се измие, ај ќе пројде, ама на шалајбазерите Господ неможе да им помогне да се оправат ос својата дебилност!

Кој ги најде гнидите прв, линк од фејсбук одма!! :icon_lol:

Видеово го имаше постирано некој на фејсбук во среда. Кога го изгледав се згрозив. Сега кога видов што всушност е линкот искlучив, не сакав да го гледам и пак ми стои грутка во грло... Страшно е ова што се случува, страшно.

Кој ги најде гнидите прв, линк од фејсбук одма!! :icon_lol:

И што виртуелно преку фејсбук? МВР преку една обична слика за 24 сати можат било кој да најдат, се иде во полиција и завршена работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom