Македонијо, ште умра за теп!

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Што ли сакаа да постигнат со ова:facepalm::sick:?,само нивниот болен мозок знае.Ова не го прае нормален човек , ма колку и да е пијан.Ах бе, само Хитлер за вакви нешта,цц не ми се веруа бе еј.Ајде очекував дека ќе играат играчки со неа,ама ни на крај памет не ми текна дека ќе ја прскаат.Демек фраери биле а,што не пробаа ова да го напрват на некој дечки на нивни години или постари.Ама тоа е, нашле послаби од нив,и удри малтретирај,само едно знам,има господ.

Што кој к*р ми требаше да го отворам ова, нек си ебе векот.
Ти се плукнам у тоа дебилите глупи да ти се наплукам на мајка ви ваша така да и прават пизда ви матер идиотска. Мрш :mad:

Ќе се дознае кои се, мала е Македонија.Осеќам ќе ги чукне некој по глава. :mad:

како не се истумбаа со тоа колата, тоа шишето у мозок да им се набие :@:@:@

Ми се слоши. Буквално! Овака се немам потресено уште од смртта на убиените деца кај езерото. Немам зборови со кои можам да го изразам она што го чувствувам, само ќе ве замолам во случај да се открие идентитетот на овие монструми, некој да ми даде информации преку приватна порака.

Фала.

Значи не можам да го опишам гневот кој го чувствувам! Дај бе некој да ги идентификува!

Видеото првично е објавено мислам во 2010 година, значи случкава е стара 3 години. Откако некој го актуелизира повторно на социјалните мрежи, јутуб го тргна поради "несоодветна содржина" и уште нешто слично. Некој го аплоадирал пак сега.
По муабетов би требало да се Штипјани... Штета што поминал толкав период, но ако се актуелизира на фејсбук ова би требало некој да ги познава од таа околина, по моја логика...

Срамота невидена, вакво нешто ни брачкине не би направиле...

Од 2010? Па од тогаш има куп други вакви сценарија низ јутјубот, скоро имаше еден клип куче му пуштаат на случаен минувач едни дебили

ahahha dzabe e Citro, lokalni decista cela ulica gi prijavuva kaj mene za krazbi, aha ke sredime i nisto pak. Pak sekoj den krazbi u maalo. Ne se zamaraat osven ako ne se raboti za pisuvanje kazni i vikanje pajaci.

Po naredbi si raboti policijata kako so moze da se vidi.

И таму има луѓе. Ама малку се и во изумирање.
Се надевам додека го гледаат видеово, им текнува по малце на нивните баби, мајки.. и дека кај некој од нив ќе проработи човечкото.

Ми се слоши. Буквално! Овака се немам потресено уште од смртта на убиените деца кај езерото. Немам зборови со кои можам да го изразам она што го чувствувам, само ќе ве замолам во случај да се открие идентитетот на овие монструми, некој да ми даде информации преку приватна порака.

Фала.
де бе па и ти, не се споредува ова со убиство....не зезај.
бабичката си е жива и здрава. нема никакви повреди, барем и тоа е нешто.
не мешај баби и жаби. тоа беше сосема нешто трето.

Старо видео или не, овие лица не смеат да поминат неказнето! Освен тоа, со ширење на видеото би требало да дојде до очите на нивните имбецилни родители, да видат кој олош го „одгледале“.

Дарко, нечовечноста и злобата се исти.
Понижување и малтретирање на некој послаб од тебе, некој што ништо не ти погрешил, некој што воопшто не ти застанал на патот.

Со вакви генерации, зошто мислиш дека во иднина, нема некој од овие копуци да биде џелатот од Смиљковско, само со други ликови за свои жртви?

Она што го чувствувам во моментот, не е како е бабата, го преживеала таа тоа. Одамна веројатно и им простила.
Ама јас не можам да си простам што седам на компјутеров и се осеќам немоќно да променам нешто.
--- надополнето: 1 јуни 2013 во 02:29 ---
Старо видео или не, овие лица не смеат да поминат неказнето! Освен тоа, со ширење на видеото би требало да дојде до очите на нивните имбецилни родители, да видат кој олош го „одгледале“.

Родителите одамна потфрлиле, на овие само зандана, не се кадарни за слободно да шетаат.

Не споредувам, кажувам само колку многу ме потресе оваа појава, толкава нечовечност кај млади лица... Знам дека има и многу полошо, ама ете, се згрозив. Кога се работи за случаи каде страдаат деца и овакви мили старчиња, можам да задавам некој...

Од тоа што можев да слушнам, дегенов цепа скопски дијалект

Дарко, нечовечноста и злобата се исти.
Понижување и малтретирање на некој послаб од тебе, некој што ништо не ти погрешил, некој што воопшто не ти застанал на патот.

Со вакви генерации, зошто мислиш дека во иднина, нема некој од овие копуци да биде џелатот од Смиљковско, само со други ликови за свои жртви?

Она што го чувствувам во моментот, не е како е бабата, го преживеала таа тоа. Одамна веројатно и им простила.
Ама јас не можам да си простам што седам на компјутеров и се осеќам немоќно да променам нешто.
--- надополнето: 1 јуни 2013 во 02:29 ---

Родителите одамна потфрлиле, на овие само зандана, не се кадарни за слободно да шетаат.

овие морони се гледа дека се страшливци во душа.
ако имаа муда ова ќе му го направеа на некој батка од 200 кила, а не на баба која си ги пасе козите.
сметам дека не се доволни јаки ни психички ни физички за да извршат убиство (како тоа кај езерото)
ова ти е куче што лае ама не каса.
само реков дека не може да се спореди убиство на 5 лица, со обично прскање некого со пиво.
како и да е, камо да ги најдат и да си ја добијат заслужената казна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom