- Член од
- 21 декември 2011
- Мислења
- 430
- Поени од реакции
- 79
ti si poradikalen od nivИ радикални муслимани,и радикални христијани за мене се едно исто.Никого не оправдувам..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ti si poradikalen od nivИ радикални муслимани,и радикални христијани за мене се едно исто.Никого не оправдувам..
ti si poradikalen od niv
Јас со тебе раскрстив одамна доналде,како сакаш да се однесувам кога отворено навредуваш.
Мене само ми е смешно што во целава дискусија најголемите провокатори/потпалувачи на оган се луѓе кои не се христијани,или барем не се декларираат како христијани
Ипси,атеист,мурањи и слично.
Што само ми ја потвдрува тезата дека во македонија нема атеисти туку разочарани христијани кои станале безобразни.
Не,туку да си гледа своја работа ако веќе се декларира нешто друго.
Кооператива,доналд,ти,атеист и слични на вас не се декларирате како христијани ама кога треба да се зборува против ислам први сте.
Прашања за христијанството: провери си ја темата и твоите постови.
Зошто јас радикален,радикална е оваа власт што протнува веронаука по училиштата,што забранува абортус.Радикално е кога владиката во државниот универзитет држи говор за започнувањето на годината.Радикално е кога жените муслиманки имаат само формална слобода на говорот,во земја каде со закон постои рамноправност помеѓу половите.
mislam deka preteruvas
ete po toa te smetam za radikalen po tvojata omraza kon toa sto ti zboruvas
Има уште посмешни работи пријателе. Кога некој ќе ти чепне по твојот пророк, стануваш насилен и безобразен. А кога ти или твоиве пријатели со денуви се расправате со Христијаниве и го нарекувате Исус секако, освен онака како што тие го сметаат, тогаш вие не ги навредувате нели? Види смешна работа.
Тоа што тебе ти докажувало дека немало атеисти, треба потврда да ти донесат од некаде? Не збори бе..... не сум знаел. Интересно е да се види колку самонаречени Христијани или Муслимани има. Јас само некокумина вистински Христијани или Муслимани имам видено (броејќи севкупно и надвор од форумов).
Ај ти да погледнеш малку по постовиве па да видиш сите тие кои си ги набројал, колку и христијанството го имаме критикувано, но кога вие ќе претерате, нормално дека вас повеќе ќе ве критикуваме. Живееме во секуларна држава (барем на хартија) каде што се верските слободи загарантирани. А вие што правите? Сосем спротивното..... Сакате тоа право да им го одземете на сите што не се муслимани. Е не оди тоа така пријател.
Религијата си е право на секого. Се додека вашите богови, ѓаволи, ангели, џинови (џинни или како веќе ги нарекувате), пророци, морални норми, казни, рај, пекол.... пророци ..... итн.... не им го натурате на сите различни (религиски се разбира) од вас, никој нема да ве критикува. Чувајте си ги сите гореспоменати за вас, нам не ни се потребни. Ако вас ви бркаат работа, терајте си, не ни кажувајте нам што да правиме.
Има уште посмешни работи пријателе. Кога некој ќе ти чепне по твојот пророк, стануваш насилен и безобразен. А кога ти или твоиве пријатели со денуви се расправате со Христијаниве и го нарекувате Исус секако, освен онака како што тие го сметаат, тогаш вие не ги навредувате нели? Види смешна работа.
Тоа што тебе ти докажувало дека немало атеисти, треба потврда да ти донесат од некаде? Не збори бе..... не сум знаел. Интересно е да се види колку самонаречени Христијани или Муслимани има. Јас само некокумина вистински Христијани или Муслимани имам видено (броејќи севкупно и надвор од форумов).
Ај ти да погледнеш малку по постовиве па да видиш сите тие кои си ги набројал, колку и христијанството го имаме критикувано, но кога вие ќе претерате, нормално дека вас повеќе ќе ве критикуваме. Живееме во секуларна држава (барем на хартија) каде што се верските слободи загарантирани. А вие што правите? Сосем спротивното..... Сакате тоа право да им го одземете на сите што не се муслимани. Е не оди тоа така пријател.
Религијата си е право на секого. Се додека вашите богови, ѓаволи, ангели, џинови (џинни или како веќе ги нарекувате), пророци, морални норми, казни, рај, пекол.... пророци ..... итн.... не им го натурате на сите различни (религиски се разбира) од вас, никој нема да ве критикува. Чувајте си ги сите гореспоменати за вас, нам не ни се потребни. Ако вас ви бркаат работа, терајте си, не ни кажувајте нам што да правиме.
Јас ако си приметил одмана не постирам на религија.
Твоите постови и расправии се со други членови.
Јас само ти укажав дека сепак важеше за поинтелектуален член.
А, ти како сакаш понатаму. Голем си.
p.s. околу навредите само разгледај како комуницираат твоите соверници на останатите теми, со која жестокост и омраза навредуваат. Јас барем терам сеир од забава, а не од омраза. Огромна разлика е.
.Највеќе ми смета религиозното натурање,дали од православни,муслимани,протестанти(кое е нивна честа практика
ete pod toa ti si radikalen sekularist sto ti smeta religioznoto naturanje , ti smetaat site pravoslavni muslimani protestanti site tie koi ne se slozuvaat so tvoeto razmisluvanje
ete pod toa ti si radikalen sekularist sto ti smeta religioznoto naturanje , ti smetaat site pravoslavni muslimani protestanti site tie koi ne se slozuvaat so tvoeto razmisluvanje
.......radikalen sekularist...
Тебе не ти смета а? Бре што ми изнакажа. “Вие муслиманите верувате во лажен бог и ќе горите во пеколот“ е ова синко се вика верско натурање. Колку за споредба. Секако не верувам во наведениот исказ.ti smeta religioznoto naturanje
Ти си пријател тој кому му сметаат, само муслимани замени со атеисти.ti smetaat site pravoslavnimuslimaniатеисти protestanti site tie koi ne se slozuvaat so tvoeto razmisluvanje