Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Philipp Lahm: "Veliki treneri ne tjeraju ekipu da im se prilagođava, već sebe prilagođavaju ekipi. Guardiola neće ovaj tim natjerati da igra po njegovoj viziji. Smatram da on neće puno mjenjati našu igru"
Еве капитенот јавно му нагласува на Пеп што треба да прави.Не е потребен нов изум,сегашнава игра нека ја апгрејдира ако е можно.:cool:

Рибери најверојатно продолжува до 2017,ќе му ја покачеле платата а тоа го заслужува!:cuc:

--- надополнето: 28 мај 2013 во 22:59 ---
Имаме поставено основа да ни се повтори ова што беше со Бекенбауер и компанија.Згора на тоа и Гвардиола, добро осмислено од наша страна, се надевам дека ќе ни успее, но ќе видиме...Патем, од овој период постои нашиот псведоним даден од страна на Реал Мадрид.Die schwarzen Bestien (La bestia negra), или „црните ѕверови“.Се надевам дека некој втор надимак од ваков тип ќе ни дадат во иднина противничките тимови.
И во тие периоди тимот наш финансиски бил во својата најтешка фаза.
Од годинава натаму ова ќе ни го дадат
:icon_mrgr::icon_mrgr:

B

Borg_Drone

Гостин
Еве капитенот јавно му нагласува на Пеп што треба да прави.Не е потребен нов изум,сегашнава игра нека ја апгрејдира ако е можно.:cool:

Рибери најверојатно продолжува до 2017,ќе му ја покачеле платата а тоа го заслужува!:cuc:

Играч како Рибери не смееме да си дозволиме да изгубиме.Брз е и е добар во правење пасови.Дортмунд во финалето го чуваа со по двајца и овој после тоа откако виде дека не може да отиде сам на гол, почна со неговата втора варијанта, со правење пасови.Шансите што ги доби Робен, ги доби благодарение на Рибери.Ако дозволиме да го изгубиме него, нека оди нека се убие нашата управа.Али сигурен сум дека ќе продолжи Рибери и се согласувам со тебе, заслужил да му ја покачат платата.

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Имаме поставено основа да ни се повтори ова што беше со Бекенбауер и компанија.Згора на тоа и Гвардиола, добро осмислено од наша страна, се надевам дека ќе ни успее, но ќе видиме...Патем, од овој период постои нашиот псведоним даден од страна на Реал Мадрид.Die schwarzen Bestien (La bestia negra), или „црните ѕверови“.Се надевам дека некој втор надимак од ваков тип ќе ни дадат во иднина противничките тимови.
И во тие периоди тимот наш финансиски бил во својата најтешка фаза.
Ништо нема да ме направи посреќен, ама сепак го делам мислењето на Румениге околу ова прашање.

Q: Do you think this team can emulate the players of the 1970s and shape a whole era?
A: I think the kind of dominance we saw in the past isn't possible any more. At the highest level, a couple of percent make the difference between success and failure. No team has ever retained the Champions League, not even Barcelona – but we'll still attempt to do that next season.

B

Borg_Drone

Гостин
MiaSanMia
Него мене ме интересира што играч е овој средњаков што го имаме од нашата школа, овој седумнаесетгодишниот Хојбјерг, Јуп и компанија го сметаат за огромен талент.
--- надополнето: 28 мај 2013 во 23:15 ---
Ништо нема да ме направи посреќен, ама сепак го делам мислењето на Румениге околу ова прашање.

Q: Do you think this team can emulate the players of the 1970s and shape a whole era?
A: I think the kind of dominance we saw in the past isn't possible any more. At the highest level, a couple of percent make the difference between success and failure. No team has ever retained the Champions League, not even Barcelona – but we'll still attempt to do that next season.
Добро до некаде и логички размислува Румениге, денеска фудбалот е поинаков од тој што бил во седумдесеттите, развиен е каде-каде повеќе и ако тогаш на пример имало само двајца тренери кои можеле да размислуваат интелегентно, сега ги има дваесет и двајца.
Но, од друга страна срушените рекорди од наша страна во нашата лига, во Лигата на шампионите им нанесовме пораз на таа Барселона што ја споменува Румениге како што никогаш не доживеала во последните десет години.Лига на шампиони.
Згора на тоа имај го тоа во предвид дека ова ни е трето финале во последните четири години, што не е мала работа и пак на крајот го крунисавме тој наш труд.Два медала за второ место и сега прво, презадоволен сум од нашите.И Румениге вели дека ќе се обидеме, значи и он донекаде верува.Ќе биде интересно, ќе се види идната сезона, али сметам дека имаме шанси.
Инаку читав за Пеп и еден негов близок (мислам тој што му ја пишувал автобиографијата и сл.) изјави дека нема да ја копира играта на Барса во Баерн зошто пример „за тоа го нема средњакот Чави“ (што е и во право он тука за тоа) ама рече дека ќе проба да ја модифицира нашата игра, односно ќе внесе само некои елементи од играта на Барса, што сметам дека тоа е ок, и дека има шанси да успее кај нас, и ќе го подобри функционирањето на средината што е клучна и од огромно значење за напаѓачите.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
MiaSanMia
Него мене ме интересира што играч е овој средњаков што го имаме од нашата школа, овој седумнаесетгодишниот Хојбјерг, Јуп и компанија го сметаат за огромен талент.
--- надополнето: May 28, 2013 9:15 PM ---
Не само Јуп,Замер,Хенес туку и целата данска јавност.Три години зема по ред најдобар млад дански играч.Досега имам прочитано за него само пофалби за неговиот талент и тврдат дека ќе биде играчиште.Исто така неколку интервјуа имам прочитано и во сите имаше потенцирано по неколку пати во истото интервју : I love FC Bayern!:DДечкото е заљубен во клубов.Го имам гледано многу малку но според тоа што имам видено,може да се рече дека Швајни му е role model.Истите потези ги прави и си прави пасови лагано без страв.
Нареднава сезона не ми се верува да добие шанса иако искрено сакам тоа да се случи.Да се пушти во Нирнберг или Вердер на една година би значело многу.Заедно со Чан во тандем да газат.:cool:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.266
Поени од реакции
13.222
Искрени честитки со мало задоцнување!:)Може 2010 и реално не заслуживте да бидете шампиони:D ,ама затоа годинава сте полн погодок.Секоја чест!

Член од
10 декември 2011
Мислења
228
Поени од реакции
150

Некој ги направил на ладење али белите ме бендисуат. We need gold ! :)
Првиот е одвратен.

B

Borg_Drone

Гостин
Според некои весници, Борусија го бара Шаќири или Манџукиќ во замена за Лева, и бараат пари.
Инаку исто така стои дека со тројна титула ќе инкасираме околу 130 милиони евра и ако го направиме тоа ќе биде супер, зошто ќе си ги повратиме парите за трансферите кои ги дадовме (тие се веќе повратени т.е.), и ќе инаксираме и плус некаде околу шеесет милиони евра.Да инкасираме и милион евра плус тоа ќе биде профит за нас, т.е. за нив.:vozbud::D

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.377
Гуардиола место Геце го барал Нејмар но управата поради лошото искуство со играчи од јужна Америка ставила вето и му го донела Геце. Ќе биде интересно следната година помеѓу Гуардиола и Замер, за Хенер треба да се види дали ќе остане претседател.

M

Mario Gómez

Гостин
Гуардиола место Геце го барал Нејмар но управата поради лошото искуство со играчи од јужна Америка ставила вето и му го донела Геце. Ќе биде интересно следната година помеѓу Гуардиола и Замер, за Хенер треба да се види дали ќе остане претседател.
BULLSHIT! Сигурен сум дека прв Пеп има контактирано со Гетце да го убеди да потпише со нас. Не треба се да веруваш шо ќе прочиташ.;)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.377
BULLSHIT! Сигурен сум дека прв Пеп има контактирано со Гетце да го убеди да потпише со нас. Не треба се да веруваш шо ќе прочиташ.;)
Хенес сам кажа: http://www.transfermarkt.de/de/fc-bayern-guardiola-favorisierte-neymar-statt-goetze-/news/anzeigen_123972.html

Хенес викаше дека Гуардиола имал некој замисли да купи еден млад Бразсилски играч. Но ние во минато не сме имале голема среќа со играчи од Бразил“. Сигурно не се работи за некој штогоде играч туку за Нејмар, затоа и цело време шпекулациите дека ќе оди во Баерн. Иначе класичен автогол на Хенес, сака сам да се пофали а наместо да молчи ствара други проблеми.

Исто така клаузулата на Геце предвидува, дека Дортмунд треба да земе 37м ЕУР нето значи со одбиен данок. Во тој случај Баерн треба да се штави 44м ЕУР за Геце.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.408
Поени од реакции
26.401
Хенес сам кажа: http://www.transfermarkt.de/de/fc-bayern-guardiola-favorisierte-neymar-statt-goetze-/news/anzeigen_123972.html

Хенес викаше дека Гуардиола имал некој замисли да купи еден млад Бразсилски играч. Но ние во минато не сме имале голема среќа со играчи од Бразил“. Сигурно не се работи за некој штогоде играч туку за Нејмар, затоа и цело време шпекулациите дека ќе оди во Баерн. Иначе класичен автогол на Хенес, сака сам да се пофали а наместо да молчи ствара други проблеми.

Исто така клаузулата на Геце предвидува, дека Дортмунд треба да земе 37м ЕУР нето значи со одбиен данок. Во тој случај Баерн треба да се штави 44м ЕУР за Геце.

Јас кога викав дека Нејмар е навистина опција покрај Геце, некои се смеаа тука. Ама ај нема веза, подобро што го купивме Геце, барем Германец е. :)

M

Mario Gómez

Гостин
Игорче, може само да се надеваш дека Пеп ќе има некои несогласувања со управата или со Самер, тоа нема да се деси.

Инаку ако дојдеше Нејмар, ќе играше деветка. А нејќам да играме без класична деветка.

Левадовски и Гетце зад него > Нејмар

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.377
Игорче, може само да се надеваш дека Пеп ќе има некои несогласувања со управата или со Самер, тоа нема да се деси.

Инаку ако дојдеше Нејмар, ќе играше деветка. А нејќам да играме без класична деветка.

Левадовски и Гетце зад него > Нејмар
И за мене Геце >>>> Нејмар но интересно е што не му ја остварија таа желба, немора ништо да значи но со Пеп ќе има сигурно некој промени во тимот кој можат да бидат малце критични, сепак Хенес си има свој миленици во тимот, не за друго.

Kajgana Shop

На врв Bottom