Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
А ти си ловец на верниците во подфорум фудбал? :)
Далеку од тоа, само чудни ми беа последните 2 поста на ликот. А кога сме кај мене, се надевам не е забрането да се интересираш за фудбал. Поздрав. :)

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Далеку од тоа, само чудни ми беа последните 2 поста на ликот. А кога сме кај мене, се надевам не е забрането да се интересираш за фудбал. Поздрав. :)
Таков си е човекот, ама не смета, секој со своето. :)
Забрането е да не се интересираш за фудбал. :D

M

Mario Gómez

Гостин
Вацке:
"
Jupp Heynckes should stay out of this and concentrate on the line-up for next Saturday [for the DFB-Pokal final against Stuttgart]," he told reporters.

"I don't know how close Heynckes is to the management of Bayern. But if they want to have Lewandowski it would be good if we were told about this."

For his part, Lewandowski is remaining tight-lipped on his future, adding: "Now I will have a break for four or five days, then I will go to the national squad."
Изгледа и Лева ќе им го земеме без да знаат, каква управа. :pos::pos::pos::pos:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Sega vidov toa za zvezdickite.Maksimum se 4 taka da Baern ja ispolnil kvotata. :)

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Lewandowski's Agent : " We Can't Hide It Anymore , Robert Is Going To Join Bayern In The Summer " !!

Криво ми е за Гомез, али тоа е. :(

M

Mario Gómez

Гостин
Lewandowski's Agent : " We Can't Hide It Anymore , Robert Is Going To Join Bayern In The Summer " !!

Криво ми е за Гомез, али тоа е. :(
http://www1.skysports.com/football/news/11095/8738143/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed: skysports/CnFH (Sky Sports | Football News)

"It is a matter of time. It could be a done deal within a week or within two to three weeks. We are waiting for a signal from the club. We are working on this deal.

"Robert needs a new challenge. He needs other people around him, a new coach and new motivation."
Работава е сеа као Милан ќе прајме слики, доџите сада јер смо се доста заебавали!

Само финтата е што ние и досега не се заебававме. :pos::pos::pos:

Пеп знајт шо прајт мајке ми. :pos::pos: Лигата ќе ја освоиме као од шала, а пак ќе се фокусираме на ЛШ.:icon_mrgr:

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Chains, како беше во Германија вчера? :)

MIA SAN MEISTER ! ! ! !

И да момци, во сабота одам на Pokal финалето! Карти купив уште во септември! Па слики и од таму секако!

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Пишував пишував и ми се изгаси лаптопот.
Ај честито нек ни е победа, сите изиграа на ниво, Робен покажа на wanabe Фројд од другите фан клубови дали е лузер или не, колку имаше желба за победа само.
Инаку на плоштад гледав, незнаев дека има толку фанови на Баерн во Македонија.
Честито на тие шо земаа htc one , да носев лична карта и мене ќе ми честитавте :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom