B
babsyy
Гостин
летна манџа со сиренце, тостче, пица со мнооогу кашкавал, палачинки со крем, овошни јогуртчиња... ова најмногу си јадам, ммм =)
Tebule? edna od najdobrite salati sepak vkusot ne se diskutira sekoj ima svojKastrioti
Sisig ова за со пиво...
Tabouli салата ми е одвратна... ич неможам да ја јадам. Thai beef salad
Sashimi mesto sushi
Wagye beef stake
Јас само што прочитав ми се пријадеПатлиџан со сирење, салата од патлиџан, пиперка и кромид, плескавици од тиквици, варени кори (јуфки или какви било други тестенини) со кечап и павлака или со кечап, оригано и босилек или пак потпечени со јајце и јогурт, луто малиџано со леб, стек со кари, кајгана со рендано сирење внатре, печурки на скара, манџа со грашок, петулици со изварка, секакви месени работи со или без ништо внатре, секакви благи работи особено чоколадни и со фил, не сакам лебести.
Ај доста е, зашто ми се пријаде .
Уф леле и јас само што прочитав и ми се пријаде и и не пишувај таков пост за друг патПатлиџан со сирење, салата од патлиџан, пиперка и кромид, плескавици од тиквици, варени кори (јуфки или какви било други тестенини) со кечап и павлака или со кечап, оригано и босилек или пак потпечени со јајце и јогурт, луто малиџано со леб, стек со кари, кајгана со рендано сирење внатре, печурки на скара, манџа со грашок, петулици со изварка, секакви месени работи со или без ништо внатре, секакви благи работи особено чоколадни и со фил, не сакам лебести.
Ај доста е, зашто ми се пријаде .
Каде има мексиканска храна во Скопје штом велиш дека е убава за лапачкаTaco
Burrito
Caesar Salad
Инаку најголем љубител на мексиканска храна!