Вашето омилено јадење

• Креатор на темата Креатор на темата Filip99
  • Време на започнување Време на започнување
шпагети со сос

Лазањи , полнети свински црева со ориз мелено месо кромид и зачини , мусака зелка манџа со мелено месо :)

bulgogi beef
Bulgogi-3.jpg

Tebule
TABULE_FEM.jpg

Tempura sushi!
menu01b.jpg

Da ne dolzam mnogu :)

Kastrioti

Sisig ова за со пиво...

pampanga-sisig.jpg

Tabouli салата ми е одвратна... ич неможам да ја јадам. Thai beef salad

Thai%20Salad.jpg

Sashimi mesto sushi

sashimi+and+tempura.jpg

Wagye beef stake

BBQ%20PREMIUM%20WAGYU%20BEEF%20STEAK.jpg

IMG_2063.jpg

Taco :vozbud:
dPPGJoz.png

Burrito :cuc:
uvzVbVL.png

Caesar Salad ;)
ClxdwLV.jpg

Инаку најголем љубител на мексиканска храна! (y)

Имам голем број на омилени јадења но еве само дел од нив.... риба, бурек, пита, леб, ајвар, лутеница, марула салата, лигни, чварки, џигери, пица, парени колачи..... :)

Патлиџан со сирење, салата од патлиџан, пиперка и кромид, плескавици од тиквици, варени кори (јуфки или какви било други тестенини) со кечап и павлака или со кечап, оригано и босилек или пак потпечени со јајце и јогурт, луто малиџано со леб, стек со кари, кајгана со рендано сирење внатре, печурки на скара, манџа со грашок, петулици со изварка, секакви месени работи со или без ништо внатре, секакви благи работи особено чоколадни и со фил, не сакам лебести.
Ај доста е, зашто ми се пријаде :).

Патлиџан со сирење, салата од патлиџан, пиперка и кромид, плескавици од тиквици, варени кори (јуфки или какви било други тестенини) со кечап и павлака или со кечап, оригано и босилек или пак потпечени со јајце и јогурт, луто малиџано со леб, стек со кари, кајгана со рендано сирење внатре, печурки на скара, манџа со грашок, петулици со изварка, секакви месени работи со или без ништо внатре, секакви благи работи особено чоколадни и со фил, не сакам лебести.
Јас само што прочитав ми се пријаде :)

Уф леле и јас само што прочитав и ми се пријаде и и не пишувај таков пост за друг пат :D

Sent from my iPad 3 using Tapatalk 2

шопска салата
кисела салата од краставици и марула
пилешка или мисиркина супа(зачинета со бибер лимон или павлака)
стек со ориз( и лимон и магдонос во оризо)
риба на скара со лимон (скуша)
мисиркини копани во тава со компири
сарма со лозов лист и кисело млеко
полнети тиквички
поховани тиквички
таратур
чоколадно млеко
овошен јогурт
мусли
цитрони
вишни
Имам уште и некои , обожавам луто и кисело.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom