Фото: Убиен Албанец од Гостивар, член на Ал Каеда

• Креатор на темата Креатор на темата Verdict
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
images

Hmmm cudno gi nema clenovite Infected- Hattab1 Omer el Faruk ^^ da objsanat deka ovoa e namestajka ,lazat...i deka ovoj cin ne e delo na islamot ...vo MK nema radikalen islam ....pa ondah imas primer so jabolki,lebovi,furni....
gi nema se dogovaraat kako da izbegnat na ova

ne bi da gi mesam vo muabet ama epten ne ubeduvaa deka vakvi nema kaj nas, arno ama baba laze trap nelaze

Што зборите бе,он не бил таму да војува.Си бил човекот на печалба таму,и случајно го убиле.Одма да се јадело трице ејј,значи какви сте,кажи им бе Дарди.

Што зборите бе,он не бил таму да војува.Си бил човекот на печалба таму,и случајно го убиле.Одма да се јадело трице ејј,значи какви сте,кажи им бе Дарди.
dardi otisol da go organizira prenosto na teloto za pogrebot

A be toj e maziste ,toj e otiden na vojna i znael deka ke zagine ,ne e kako vas picki ,da jadete tuka govno na tug racun ,jebiga vaka e koga vie vojuvavte vo 2001 vi pomaga rusi ,ukrainci ,bugari ,romi znas zasto zatoa sto ste picki:LOL:
да да отишол да се оддолжи на брадоњите што ви помагаа во 2001, тие истите што ја сосмрдеа цела шара со нивните лешеви хахах имаш право , а да не заборавиме мора и да ги оправда парите што му ги давале за брадата
:pos:

да да отишол да се оддолжи на брадоњите што ви помагаа во 2001, тие истите што ја сосмрдеа цела шара со нивните лешеви хахах имаш право , а да не заборавиме мора и да ги оправда парите што му ги давале за брадата
:pos:

fala im na takvite koi ni pomognaa vo 2001 pa sega imam pogolemi prava vo tvoja drzava. Bogami mora da se opravdaat !! :D

Ако тој лав бил убиен, тогаш сигурно загинал храбро, јуначки, во дива борба со непријателот. Сигурно убил над 50 Асад-о-каури пред да падне, со над 80 куршуми во него, покосувајќи уште тројца со последниот здив.

епа нема таму автоубси да те возат од говната кога ќе згусти, т.е во тие ретки ситуации кога потплатените предавници не ти средиле победа во сигурен маскар.

Hmmm cudno gi nema clenovite Infected- Hattab1 Omer el Faruk ^^ da objsanat deka ovoa e namestajka ,lazat...i deka ovoj cin ne e delo na islamot ...vo MK nema radikalen islam ....pa ondah imas primer so jabolki,lebovi,furni....

Еве јас се јавувам,бев низ град цел ден и не ја видов темава,сега се вклучувам.
бев прашан за истото и на темата Прашања за исламот,пред да биде убиен овој од гостивар
И овде и таму кажав: Аллах џеннет да им даде.
Поздрав.

Ако тој лав бил убиен, тогаш сигурно загинал храбро, јуначки, во дива борба со непријателот. Сигурно убил над 50 Асад-о-каури пред да падне, со над 80 куршуми во него, покосувајќи уште тројца со последниот здив.

Еј калашникот на 1:02 е произведен во Србија, кое ѓубре им го продале :pos:

Шип-тар,оди и ти во Сирија и придружи му се на брадава,ве чека Алах со своите девици.Тоа ти е увек боља опција отколку да шириш смрдеа во земјава.

nekoj drug zbor osven allah i devici ,znaete ... ste se fatile kako kurva za kur.
A dali ke odam jas tamo i tebe isto kako drugiot da ne te boli nitu kurot nitu gzot ,gledaj si ja tvojata rabota tvojata smrdliva drzava

A be tebe kurot da ne te boli kade e toj vo rajot ili vo pekolot so devici ili so gomna ,mars u p.metrina i ti i site kreteni djubrinja sto ste vo forumot grupalno.nemate druga rabota samo da laete tuka za tugi raboti ,isti ste kako starite babicki ,si sedite cel den vo forumot i jadete gomna na site strani ,toa e vas mentalitet ,vasa kultura da vi se pluknam

Е БОГАМИ и не го боли стојко него дали цркнал братот твој или цркнале уште 10
ние само сеир факаме :pos: КОЈ ДЕЛ НЕ ТИ Е ЈАСЕН

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom