Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хах, пред 3-4 дена со арсенал за малце инфаркт,сега со интер, утре на формула! ке ми откаже срцево еј,хехе:pos2::vozbud:

Ај немој вака :pos:! Чувај си ги нервите зашто има уште многу натпревари сезонава. Којзнае уште колку вакви шокови ќе претрпиме...

Инфаркт - Сценарио кое може само Интер да го изрежира , да имаш комотна предност од 0-2 во 25та минута , противникот нема веќе што да загуби уште на половина од првиот дел , да игра тотално отворено со многу простор за нападот на Интер и да се примат 2 наивни гола , но тука беше Иван Рамиро кафе де Колумбија ( така го вика коментаторот од каналот на Интер ) во 91вата минута за да ги замолчи душманите кои едвај чекаа сеир да пукнат .
'' Изненадувачки '' ама Кварезма изигра на ниво , неколку прекрасни центар шутеви од кои една тацна зачинета со тривела за Креспо , но за жал не беше истото искористено од страна на Ибра и Креспо, затоа тука беше Виеира да постигне гол по негова асистенција . Не претерувам , тој беше еден од најдобрите на теренот , ако не и најдобар , мислам дека безпотребно беше изваден надвор во 80та минтута , сепак полека но сигурно се вклопува во Италија , што треба да не радува.

Миланез не се извадивме , немавме среќа цело второ полувреме , а и Милан со Аталанта не импресионираа, исто и со Реџина на гости , да не зборам дека потребен беше пенал и црвен за да ги победите Сиена и Сампдорија . Не егзистира веќе она во фудбалот , да си добар на хартија па да победуваш '' послаби '' екипи без проблем , оваа година Џенова тоа ни го покажа ( Милан , Интер , Рома ) . :toe:

КВАРЕЗМА дефинитивно е катастрофа...
Многу пари за циркузант..а најлошото е тоа што го изгубивме и Пеле.
Момчево изгледа си мисли дека во фудбалот се бројаат дриблинзи, за жал и тие неможе да ги направи, а за додавањата да незборам...катастрофа.
Моментално Креспо ја погоди стативата од 2 метри.

Не би се согласил со тебе за Кварезма , ова најверојатно по навика али ако он беше катастрофа што да кажеме за Ибра , Занети и Балотели . Цело време во вториот дел се идеше преку Кварезма , неколку супер центар шутеви , посебно оној на Креспо , башка што асистираше при вториот гол , што сакаш повеќе.

п.с. Ваквите победи се најслатки .

Баш ме интересира што ќе изјави Мурињо по натпреваров и кои играчи ќе ги пофали...

едит: Се согласувам со Syn за Кварезма. Денешниов натпревар му беше најдобриот до сега во дресот на Интер. Балотели се трудеше, ама сепак не се покажа премногу. Мислам дека денес од напаѓачите најмногу разочара Ибра, а од средниот ред Занети (речиси да не се забележа, Мурињо мора да го одмори некој натпревар).

Ја гледав на сателитска и не ми се веруваше како не дадоа едно 5 гола ,реализацијата им е на многу слабо ниво,Кварезма изигра Супер и стварно беше еден од најдобрите на теренот,браво за Кордоба што беше на вистинско место во вистинско време,иначе на крај имаше некој провокации (бурдисо сељакот) и ми мирисаше на тепачка ама не се деси ништо , и да ни се множат победите ..ФОРЦА ИНТЕР

Цеститкиии дечки се што ми идеше пред мене кршев олку нервоза сум немал до сеа .. Плус девојкава ми пишува ја ваму мрднат ке отерав у пм хахха.. Туку ај да кажам нешто во врска со утакмицава.Како прво жал ми е за Киву нешо се повреди а баш супер играше како само го местеа Коради на фаули чудо нешто.Балотели речи што ке речиш убаво изигра.Се сложивам со тоа дека Кварезма ја имаше најдобрата партија и мислам по добро ке биде да се употребува како плејмејкер само Мурињо си знае хехе... Абе овој Ибра една утакмица игра супер , на две не може празен гол да погоди само ај и тоа се случува.Имавме две стативи.Се на се добра игра ама ова Реџина добро изиграа браво за нив. Честитки уште еднаш нека ни се множат. Форца Интер!!!

А коментар некој за Ибра?
најплатен играч во Европа веќе трета утакмица по ред неможе гол да даде од чисти ситуации!:tapp:

И ја тоо се нервирам Адриано . Она не смееше да го промаши бе озбилно. Ајде Мур врати го Адри доста со суспензииве :uvo:

А коментар некој за Ибра?
најплатен играч во Европа веќе трета утакмица по ред неможе гол да даде од чисти ситуации!:tapp:

Се согласувам дека Ибра игра лошо во последниве неколку меча , али направете една целосна ретроспектива од стартот на првенството до овој меч , на колку од нив Ибра играше од почетокот до крајот :D . Реков некаде на средина од првото полувреме , дека и Занети и Ибра се максимално користени сезонава и коинциденција или не , али и двајцата на мечевите со Џенова , Фиорентина па и овој денес се некако анемични и не се она на што сме навикнале .

Да нон стоп да се игра плус оваа недела стварно згустено некако ... Мислам дека Мурињо треба да почни со Анортозис со Адри , а Ибра на клупа да го одмори малку, ама тоа не ми се верува. Ке видиме баш интевјуто после натпреваров.:smir:

И ја тоо се нервирам Адриано . Она не смееше да го промаши бе озбилно. Ајде Мур врати го Адри доста со суспензииве :uvo:

нема шанса да го врати ,на адри му беше простено многу од интер ама не верувам дека мурињо ке му опрости пак едноставно он сака професионализам а Адриано е далеку од професионалец во овој случај така да ке се збогуваме од него зимава 100% сум сигурен ,јебига....

Се согласувам дека Ибра игра лошо во последниве неколку меча , али направете една целосна ретроспектива од стартот на првенството до овој меч , на колку од нив Ибра играше од почетокот до крајот :D . Реков некаде на средина од првото полувреме , дека и Занети и Ибра се максимално користени сезонава и коинциденција или не , али и двајцата на мечевите со Џенова , Фиорентина па и овој денес се некако анемични и не се она на што сме навикнале .
Па дајте ми зелено шо ме гледате :helou: СЕ ЗЕЗАМ!
Стварно и пред овие утакмици Ибра премногу промашува многу топки непотребно ги испуцува или се обидува да дрибла а кога не е вклучен во Акцијата знае само да се кара!
Само една утакмица Мур да му даде на Адриано како најистурен напаѓач мислам дека ке биде многу позадоволен одколку од Ибра!

Ако замини Адри многу ке жалиме, не само ние и Мурињо самиот.Да не даде Господ се повреди Ибра ? Кој ке игра ? Балотели и Обиња?? дај не заебавај . Мора Адри да остани и мислам дека ке остани :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom