n1kzinhoHD
Advanced ZGamer
Здраво дечки. Без да се представувам тука(иако сум нов), ми треба помош, исто така и ваше мислење, околу ФИФА13 бидејќи сум строго наклонет кон ЕА Sports и досега ги имам купено сите верзии од ФИФА(почнувајќи од ФИФА2005), се до ФИФА12.Така да, имав ФИФА12, играв Ултимејт Тим опцијата и уште многу други(верувајте, ако се двоумите да купувате игра како ФИФА, или да ја даунлоадирате истата, јас би ви препорачал да ја купите, бидејќи е повеќе од игра, многу е добра, значи реалистична е, и ред многу други работи за кои ме мрзи сеа да објаснувам и кажувам).Така да, баталете го тоа, блабла само кажав нешто за тие кои не ја знаат, а мене ми треба информација:
-Дали знаете каде има продавници за ФИФА13 во Македонија(подетално за Скопје или Кичево),не ме интересира цената, но сепак ако знаете, екстра информација би дошла од корист.Значи, ако знае некој каде има продавници за ФИФА13 во Скопје или Кичево, и цената за неа(се разбира КОМПЈУТЕРСКАТА верзија ја барам), ако може да ми даде во знаење, ќе бидам многу благодарен. Ви се заблагодарувам однапред, поздрав!
ПС. ако ја згрешив категоријата за топиков, не ми замерувајте
-Дали знаете каде има продавници за ФИФА13 во Македонија(подетално за Скопје или Кичево),не ме интересира цената, но сепак ако знаете, екстра информација би дошла од корист.Значи, ако знае некој каде има продавници за ФИФА13 во Скопје или Кичево, и цената за неа(се разбира КОМПЈУТЕРСКАТА верзија ја барам), ако може да ми даде во знаење, ќе бидам многу благодарен. Ви се заблагодарувам однапред, поздрав!
ПС. ако ја згрешив категоријата за топиков, не ми замерувајте