Продавници за FIFA13

• Креатор на темата Креатор на темата n1kzinhoHD
  • Време на започнување Време на започнување

n1kzinhoHD

Advanced ZGamer
Член од
26 мај 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Локација
Кичево
Веб-сајт
www.youtube.com
Здраво дечки. Без да се представувам тука(иако сум нов), ми треба помош, исто така и ваше мислење, околу ФИФА13 бидејќи сум строго наклонет кон ЕА Sports и досега ги имам купено сите верзии од ФИФА(почнувајќи од ФИФА2005), се до ФИФА12.Така да, имав ФИФА12, играв Ултимејт Тим опцијата и уште многу други(верувајте, ако се двоумите да купувате игра како ФИФА, или да ја даунлоадирате истата, јас би ви препорачал да ја купите, бидејќи е повеќе од игра, многу е добра, значи реалистична е, и ред многу други работи за кои ме мрзи сеа да објаснувам и кажувам).Така да, баталете го тоа, блабла само кажав нешто за тие кои не ја знаат, а мене ми треба информација:
-Дали знаете каде има продавници за ФИФА13 во Македонија(подетално за Скопје или Кичево),не ме интересира цената, но сепак ако знаете, екстра информација би дошла од корист.Значи, ако знае некој каде има продавници за ФИФА13 во Скопје или Кичево, и цената за неа(се разбира КОМПЈУТЕРСКАТА верзија ја барам), ако може да ми даде во знаење, ќе бидам многу благодарен. Ви се заблагодарувам однапред, поздрав!
ПС. ако ја згрешив категоријата за топиков, не ми замерувајте :)

Имам јас фифа 13 ултимејт на акаунт на оригин. Во скопје сум, пиши пп за цена

А ако сакаш од продавница ја имаш во југотон а цената е од 2500 па нагоре

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

Здраво дечки. Без да се представувам тука(иако сум нов), ми треба помош, исто така и ваше мислење, околу ФИФА13 бидејќи сум строго наклонет кон ЕА Sports и досега ги имам купено сите верзии од ФИФА(почнувајќи од ФИФА2005), се до ФИФА12.Така да, имав ФИФА12, играв Ултимејт Тим опцијата и уште многу други(верувајте, ако се двоумите да купувате игра како ФИФА, или да ја даунлоадирате истата, јас би ви препорачал да ја купите, бидејќи е повеќе од игра, многу е добра, значи реалистична е, и ред многу други работи за кои ме мрзи сеа да објаснувам и кажувам).Така да, баталете го тоа, блабла само кажав нешто за тие кои не ја знаат, а мене ми треба информација:​
-Дали знаете каде има продавници за ФИФА13 во Македонија(подетално за Скопје или Кичево),не ме интересира цената, но сепак ако знаете, екстра информација би дошла од корист.Значи, ако знае некој каде има продавници за ФИФА13 во Скопје или Кичево, и цената за неа(се разбира КОМПЈУТЕРСКАТА верзија ја барам), ако може да ми даде во знаење, ќе бидам многу благодарен. Ви се заблагодарувам однапред, поздрав!​
ПС. ако ја згрешив категоријата за топиков, не ми замерувајте :)
Дали е добра и лоша е personal reference, си има FIFA фанови и PES фанови.
Лично и јас сум фифа фан ама никогаш ја немам купено? Зашто? Бидејќи не ми се дава 3500 денари за оригинал кога можам да ја симнам бесплатно и да играм со другарче 1в1. Таму е и забавата, заеби ти онлајн играње.
Што се однесува за продавници во Скопје, нема многу. Во ГТЦ би требало да ја има во Југотон/Нико (глеам и Нико почнале да зимаат оригиналки).
Ако толку ти треба, можеш на пазар 3 да ја побараш или некоја онлајн продавница.
ЕДИТ: Не требаше да отвараш нова тема/топик за ова, си има веќе отворена фифа тема. :)

Остај страната друже не ја користи некој многу многу. Ако живееш во Скопје помини и прашај.

Зборуваме за компјутерската верзија така? Не за ПС3 или Х-Бокс. Нели?

Зборуваме за компјутерската верзија така? Не за ПС3 или Х-Бокс. Нели?

Нормално дека е компиутерската верзија.

Иначе мој совет.. место да лупнеш 50 евра. На интернет само key можеш да си купеш за 20 евра.
Ефектот е ист. Е сега размисли си дали вреди да се даваат +30 евра само за цд-то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom