Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки Шваби!
Од сите екипи во елиминационота фаза само Арсенал ви потпраа. Следен пат пазете како се однесувате,зошто тешко вас :)
ПС:Ако не сте сите пијани,не сте фанови.

ГО ПОЧУСТВУВАВТЕ ЛИ ПРИЈАТЕЛИ МОИ ВЛИЈАНИЕТО НА БОГ ВЕЧЕРВА, НЕКА НИ Е ЧЕСТИТО ТИТУЛАТА И СЛАВЕТЕ ГО БОГА НАЈНАПРЕД, ПОЗДРАВ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

TEAM COMPARISON
BVB-------------------------FCB
39,20 % Ball possession 60,80 %
44,19 % Duels won 55,81 %
12 Score attempts 17
7 on goal 10
2 not on goal 4
8 Crosses 16
6 Corner kicks 8
1 Offsides 4
11 Fouls 8

...

Читав изјави на дел од играчите после натпреваров и морам оваа реченица на Лам да ја постирам :

"Bastian Schweinsteiger and I have played together for 16 years, starting in the youth section. It's wonderful to celebrate this trophy together. And now we want the treble."

Капитените најмногу го заслужија ова вечерва

tumblr_mndgyq6MtJ1rjly6lo2_400.gif

Честита нека ви е титулата момци. Со оглед на тоа кои екипи ги елиминиравте, без никаква контроверзност, титулата е целосно заслужена. Цела сезона ви е феноменална, Бундеслига освоивте со преку 20 поени предност, еве земавте и ЛШ, ве очекува и финале на купот на Германија. Баерн дефинитивно е најкомплетен тим во Европа оваа сезона, игра убав фудбал и ги заслужува сите овие титули. Догодина врз Пеп ќе има огромен притисок, но ќе доведете одлични засилувања, па тимот ќе ви биде уште посилен.

Поздрав и најверојатно се читаме за недела дена, кога ќе ви честитам тројна круна. :)

Честито титула Баварци, повеќе од заслужена, моментално најјак клуб во Европа а и пошироко!!!

Кон честитките се придружува и Диего Алберто МИЛИТО ! :D

Честито титула баварци.

Инаку муабетов, озбилен?
Arsene Wenger confirmed that Lewandowski already signed for Bayern Munich on french tv. Also says that Pep Guardiola has been given a transfer budget of €400million for this summer!

Честито титула баварци.

Инаку муабетов, озбилен?
Arsene Wenger confirmed that Lewandowski already signed for Bayern Munich on french tv. Also says that Pep Guardiola has been given a transfer budget of €400million for this summer!

Процени сам...

Инаку, честита титула и овде, заслужено, знам дека не го сакавте Ноер кога дојде во Минхен, нели, имаше некои проблеми со навивачите и прифаќањето, ама дечкото е ѕвер, и еден од позаслужните за победава синоќа ...

Да не спомнувам дека и на спортска ми донесовте пари ...

Честито титула баварци.

Инаку муабетов, озбилен?

За Левандовски и Јуп потврди, а за буџетот благе везе нема сумата.

Dobro od 270 miliona sega narasnaa na 400 miliona , ebati degenite sto davaat takvi idiotski informacii ... nema da dozvolime kreteni da ni go unistat slavjeto i prekrasnata dusevna atmosfera ! Ne sum spiel od srekja : ): ):) cela vecer citav po net i cekav da iskocat foto kadri i presovi na " AKTERITE NA ZELENIOT TEPIH " :D

ГО ПОЧУСТВУВАВТЕ ЛИ ПРИЈАТЕЛИ МОИ ВЛИЈАНИЕТО НА БОГ ВЕЧЕРВА, НЕКА НИ Е ЧЕСТИТО ТИТУЛАТА И СЛАВЕТЕ ГО БОГА НАЈНАПРЕД, ПОЗДРАВ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Фала оче!:love:

tumblr_mndol5KKxf1r392kzo2_500.gif

935505_587747454591113_399713628_n.jpg

Сега ми текна па суперкупот ке го играме против Chelzea

Гуардиола-Муринхо јако ке биде :vozbud:

:cuc::cuc::cuc:

971242_10151455680972965_1788546861_n.jpg

Еве кој заслужува да ја освои Ballon D`or!Без него топката не ќе можат да ја извадат од своја половина..

Javi Martinez : " If Someone Told Me Last Year That I Would Win The Champions League This Year , I Would Of Laugh Until Death " !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom