Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сакав јас да ја играм кец, ама после малку пребарување на нет ја стаив 2ка у систем.
Шансите Лех да биде шампион беа минимални, и затоа и им пуштија на овие кои се борат за опстанок.

Зошто не кажа тука ако не друго немаше да ја ставам.

Левски изгуби титула дома последно коло со автогол на 1.07 коефициент наводно со "пријателски" тим

Ја имаше некој? :D

ПСЖ ракометов ц ц ц
Поголеми трупови во живот не сум видел...
5 контри еден на еден со голман промашија и 5 гола со играч повеќе примија :tapp:
Пред 2 недели водеа 4 разлика и нерешено ми завршија, сега кога губат 4 не се ни надевам дека ќе победат
Да им се посерам во парите арапски

Сите пари на Баерн денеска :свиркам: :ROFLMAO:

Многу "малце" пари се ставени на баерн-дортмунд
8.461.069

Не утнаа многу во табелава ? Иначе немаше каде да ја ставам сликава па за тоа овде... И онака не поеба скоро сите што ја игравме денес :eek:
Lmx285A.png

Многу пари на Баерн се ставија, ништо чудно да завршат нерешено и во продолженија да тепаат после..

11 коефициент за такво нешто, примамливо :coffee:

Кој беше сајтот за проверка шо пара е ставена на одредена утакмица ?

Баталете неписменост и онака сите неписмени се наредени по државни институции да работат шо значи предност имаат неписмените дајте нешо да се уплатит
Остенде - Окапи Алстар 161,5+ 3 пати со ред ги факам на овер се надевам ке ги фатам и денес

топка бато :)

Прво паднаа 61, уште 100ка у второ треба ..немогуче :)

Ке полудам како не издржоа уште 2 минути.
За утре бенфика 1, бенфика изгубиа две титули мислам нема и оваа и уште некоја сигурна all in па што сака нека биди. Или пак најарно е кога гледам не оди да оставам некое време.

Има некој што се разбира од тенис да каже некој тип ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom