Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Средив работа ladybug во Веро има сетче 6 коцки,чашка за вртење и едно туце ливчинја за играње:) 400 денари се фала уште еднаш

Средив работа ladybug во Веро има сетче 6 коцки,чашка за вртење и едно туце ливчинја за играње:) 400 денари се фала уште еднаш
Poveli I drugpat. ;)
Ama skapo si gi platil. Mozelo da najdes I poeftini, samo kocki, da si baral I na drugi nesta.
Aj povezbaj, pa da te preslusam kolku si naucil da igraš nekoj den. Pozdrav

знае некој каде може да најдам BICYCLE карти низ скопјево?
bicycle_red_face.jpg
побарај на некоја макпетрол бензинска ја од таму земав последенпат

бев и ми рекоа дека нема веќе не продавале.
ако си во можност и ако не ти е далеку вчера бев на макпетрол у лисиче и имаше уше некој шпил останато ако нема "БАЈСИКЛ" земи авиатор или bee. авиаторот се поевтини а доста квалитетни а bee се се нешто посебно

ако си во можност и ако не ти е далеку вчера бев на макпетрол у лисиче и имаше уше некој шпил останато ако нема "БАЈСИКЛ" земи авиатор или bee. авиаторот се поевтини а доста квалитетни а bee се се нешто посебно

а колку ги зема?

Дечки,да не знае некој број од студентски прашања од правен факултет Јустинијан Први?

Каде да купам дрвена ламперија, ако знаете цена или стовариште во близина на Ѓорче Петров цитирајте ме или пишете у ПП.

Каде можам да најдам картички (честитки) на англиски јазик во Скопје, за среќен роденден?
--- надополнето: 27 мај 2013 во 14:26 ---
Каде можам да најдам картички (честитки) на англиски јазик во Скопје, за среќен роденден?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom