MajMyH
EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
- Член од
- 11 септември 2011
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 2.256
Мене не ми смета да ми се смеат, али ако се подобри од мене во сферата за која ми се смеат.Па браво за тебе тој батка барем има направено книга и една од најпочитуваните во бодибилдинг кругот.
И доста проценуваш некој спрема изгледот.
Изгледот знае да лаже,а ти продолжи да се смееш и тебе некој ден ќе ти се смеат другите...
Друже јас се изгорев со овај интернет и веќе не верувам во ништо што пишува таму веќе изгубив најблизок и еден куп пари и немаше никаков ефект, и тие што ги читав и гледав јас беа сите познати лекари, надрилекари и незнам што...али та доктори што се кај нас та некој само прогласени експерти нека идат у три пичке материне...има една македонска народна приказна кај што мајстор преку ноќ не бива па волци почна да црта на дрвата, да ја изгледаш прво и да помислиш и ти оти гледам и ти фитнес тренер ова она, али па крај краева терај бе секако денеска кој што ќе му прдни на к**** то работи. Сето магистри сето доктори на науки а никој не си ја брка работата како што треба. Немој да ме сватиш погрешно или лично али ми е преку се дојдено од самопрогласени експерти, а и од факултетиве наши кај што секоја будала факултет зеде, особено моментално доктори оти сум пресно изгорен со нив.