- Член од
- 9 ноември 2011
- Мислења
- 143
- Поени од реакции
- 10
пробав ми дава искрено нешто што многу не помагаАј пробај преку hardware ID да не најдеш некој драјвер, може ќе имаш повеќе среќа - десен клик на my computer - properties - device manager - најди го уредот за кој ти треба драјвер ( треба да е со прашалник ) - десен клик - properties - details - hardware ids - копирај ја содржината и постирај ја овде/барај на google.
Пред да го праеш ова - поврзи го уредот за да ти го прикаже во device manager .
најдов некој напис дека всушност се работи за некој “плагијат“ на тик од АСУС
Побарав во дрв. на асус и нешто искомбинирав со медија њин центарот па сега ги пронаога сите канали (58)релативно сите но не ги отвара.-скрембл-
потрага вика продолжува ќе барам кога наоќам пишувам, а во секој случај ако некој има нешто добродојдено е.
И нешто друго
Имам асус 7700 ти викс (на времето купена 480дм но тоа е не жалам само што е агп)
ме интересира иам ли сега асус со приклучок VR за 3д наочари.
нечто ми кажаа дека нвидија имала 9500гт или 9800гт да не нагаѓам,знае ли некој?
--- надополнето: 21 мај 2013 во 10:43 ---
Ај пробај преку hardware ID да не најдеш некој драјвер, може ќе имаш повеќе среќа - десен клик на my computer - properties - device manager - најди го уредот за кој ти треба драјвер ( треба да е со прашалник ) - десен клик - properties - details - hardware ids - копирај ја содржината и постирај ја овде/барај на google.
понекогаш ке се појави и дупло (пишува грешка во интернет врска)