Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи никој не сака?:tv:

Jас се кладам ама да се договориме подетално, колку време ќе стоие аватар-от, за кој клуб навиваш ти за да знам и јас што да одберам. пиши во пп

Мурињо пак го заќути на Раниери овој го обвини за непочитување на новинарите што својот помошник го пратил на пресот претходнот пат.
На ова Мурињо одговори ``не знам дали е непочитување на новинарите што учев последниве месеци по 5 часа на ден италијански за првата пресконференција да ја одржам на Италијански а колегата раниери на англислите новинари а 5 години занеше да им каже 2 забора на Англиски good morning и good afternoon``
Е по ова закопување по којзнае кој пат ако се јави пак Раниери стварно е упорен човекот.

Murinjo ima odvraten odnos ne za zabe samo fanovi na celzi i inter go sakaat

Ова си го истресе од ракав :wink:. Можеби не го сакаат, ама има многу фудбалски фанови кои го почитуваат.
Факт е дека никој не може да се рамни со него по изјави. Сите ги закопува :helou:!

А кој треба да го сака фановите на Милан и на Јувентус.
Еве Кака што вели за него
“Mourinho? He knows how to manage the group and everyone I know who have worked with him in the past has spoken so highly of him, only Shevchenko hasn't.

Ги заборави и Порто и оние на Лерија , а ке можеш да ни одговориш зашто го сакаат ? Кажи што ти е порелевантно , ние да го сакаме Анчелоти или вие , фановите на Милан , сигурно имаат доста добри причини фановите на Порто , Челзи и Интер зашто го сакаат Мурињо како тренер .

Мите , во право е Мурињо , Раниери имаше доста проблеми со англискиот кога дојде во Челзи , и прес конференциите не ги одржуваше тој , и сеа тој најде да зборива за некакво непочитување , глупости . Еве и Рамос од Тотенхем го остава Појет , асистентот на прес-конференциите . Нема тука никаков проблем , нит правило дека мора менаџерот да присуствува на пресовите .

НЕ најсериозно не го мразам зошто е од интер таков ми е човекот одбивен арогантен надуен........

НЕ најсериозно не го мразам зошто е од интер таков ми е човекот одбивен арогантен надуен........

Му се може . . . иди ти со порто освои ЛШ па да те видам =)

пс:Утре 3комада на милан им даваме 100% =)

Меракот е фан на Интер да носи аватар од Милан :)

Адриано остај го бе па ти шубаво човекот му кажа сигурна утакмица ти одма да го пишманиш.
Во право си и ти. Ќе има многу обезбедување, сигурноста е огромна...

повикани:
Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni, 77 Ricardo Quaresma.

Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.

Погледнете го интервјуто на Мурињо во 18:00 часот.Хаахах ме скина од смеење, на човеков му нема рамен.
Интервју
П.С. Погледнете ја последната реченица :pos:

Не е само последната реченица :). Еве неколку поинтересни прашања и нормално закон одговори:

Will the last training session help you choose your team for the derby?
"I don't need this training session to decide. We could have played today."

The fans are a bit disappointed about your decision to stop them watching training sessions...
"The fans or the journalists?"
The fans.
"You mean the journalists. You say it's not true? Actually, it's true."
Well let's say both.
"Ah... both... You've already changed your mind." :pos2:

Добро е ако не ве мрзи да го прочитате целото интервју.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom