Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

B

Borg_Drone

Гостин
Тоа ти е сувенир..За богати луѓе или компании оваа сума не значи ништо,или може некој ја купил па после неколку години може да ја шитне за дупло.:cool:

Брат, не ме зафркавај.Да, сумава е ништо за некои богаташи, но сигурно дека и Фергусон не би се согласил за волкава сума да му се продава изџвакана со лиги мастика. Прво навистина е греота да купуваш мастика изџвакана за половина милионче, додека некои други гладуваат, сигурно и Фергусон не би се согласил на ова.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Во фондација некоја ќе оделе средствата (ако е точно)

Честитки за копиљите...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мојс ако по некоја случајност (не дека ќе му дозволат де) ги кикне Муленстин, Џојс и МекГинис ќе треба да биде стрелан од фановите.

Дечиштава ја освоија лигата со 10 примени гола (се до финалево), најдобриот дефанзивец (Кин) на позајмица и најдобриот напаѓач (Кин) повреден цела сезона. Всушност, не ни имаа стандарден напаѓач цела сезона. Еве сега Кол изјавува дека цел за следната година му е да настапува за првиот тим и да си избори место. Пет гола во два натпревари за него :cuc:

Но дечково е the real deal, од У18 до прв тим за две сезони од кои една повреден. Само да се чува од повреди ќе има блескава иднина.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.766
Поени од реакции
20.487
Заприметете колку беше трапав овај Фраерс:pos:

edit: Го нападнаа Џојс:ROFLMAO:

B

Borg_Drone

Гостин
За некој што има пари ова не е ништо, што се 500,000 фунти за некој што има Ферари на пример.
Тоа е така, напишав погоре зошто не би се согласил според мене ниту Фергусон на ова.Половина милион фунти за негова изџвакана мастика абе ајде не ме зафркавај.Членов погоре спомена дека дел од парите ќе биле употребени во хуманитарни цели, ако е тоа така тогаш е оправдано......

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа е така, напишав погоре зошто не би се согласил според мене ниту Фергусон на ова.Половина милион фунти за негова изџвакана мастика абе ајде не ме зафркавај.Членов погоре спомена дека дел од парите ќе биле употребени во хуманитарни цели, ако е тоа така тогаш е оправдано......
Ти па мислиш се замара Фергусон за вакви работи :)

Ја собрал некој од тревата, ја шитка, тоа што некој има луксуз да плати 500,000 фунти си има. Луѓе плаќаат по милиони за слики некои од непознати автори, па за ова, сеа вака или онака, Фергусон е култна личност од спортот, да се даде аукција дека се продаваат пенкала, ствари што и да е од канцеларијата негова на Керингтон пак олку пари ќе се соберат.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Младинците ја освоиле у-21 лигата со пресврт против Тотенхем во финалето :)
...ааа веќе сте објавиле :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ајде гуднајт :)

B

Borg_Drone

Гостин
Ти па мислиш се замара Фергусон за вакви работи :)

Ја собрал некој од тревата, ја шитка, тоа што некој има луксуз да плати 500,000 фунти си има. Луѓе плаќаат по милиони за слики некои од непознати автори, па за ова, сеа вака или онака, Фергусон е култна личност од спортот, да се даде аукција дека се продаваат пенкала, ствари што и да е од канцеларијата негова на Керингтон пак олку пари ќе се соберат.
Јас би типувал дека се замара.:D
Шала на страна, за вакви глупости секогаш сум бил против.За никакви предмети трошење по половина милионче е крајно бесмислено, одвратна ми е мислата на ова.Без разлика за кој и да се работи, и да се продаваат вакви изџвакани мастики на Хенес за половина милионче би бил строго против тоа, не можам овие работи да си ги разберам кај луѓево затоа и пишав на ова.Едино ако парите не одат во добротворни цели, тогаш да, зошто да не, ама ако е за „препуцавање“ пред комшиите, тогаш слободно нека не снема од планетава како суштества уште утре.
Не можам некогаш луѓево да ги разберам....

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
А кој ќе плати 50 евра за фрлањето на мастиката на јавна површина?

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Јас би типувал дека се замара.:D
Шала на страна, за вакви глупости секогаш сум бил против.За никакви предмети трошење по половина милионче е крајно бесмислено, одвратна ми е мислата на ова.Без разлика за кој и да се работи, и да се продаваат вакви изџвакани мастики на Хенес за половина милионче би бил строго против тоа, не можам овие работи да си ги разберам кај луѓево затоа и пишав на ова.Едино ако парите не одат во добротворни цели, тогаш да, зошто да не, ама ако е за „препуцавање“ пред комшиите, тогаш слободно нека не снема од планетава како суштества уште утре.
Не можам некогаш луѓево да ги разберам....
Абе не се прави сега ти мајка Тереза..:)
Направи капитал па владеј потоа,па и мастики купувај:pipi::icon_mrgr:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ауу сега криво ми е што не ја гледав еј, а баш сакав на почетокот на почнам но се предомислив :facepalm: (n)

Како и да е секоја чест за младиве :cuc::cuc:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.595
Поени од реакции
6.353
абе тоа да, ама лани/преклани не го заслужуваше хајпот што го добиваше, годинава има напреднато многу, но џабе е да коментираме за него кога нема шанси уште еднаш Тотенхем да ни продадат нешто.

губиме од Тотенхем, слаб е Амос ептен :facepalm:
Зошто нема шанси да ни продадат нешто ? Се си мислам со Фраерс имавме некој спор со нив или нешто друго е во прашање?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зошто нема шанси да ни продадат нешто ? Се си мислам со Фраерс имавме некој спор со нив или нешто друго е во прашање?
Бербатов, Фраерс, што не. Тогаш за Берба на се` договорено, прифатија понуда од Сити, нели така беше, па имаше медиумски кавги иначе каде ме оставале ние трансфер до 1 септември да се одолговлечи.
--- надополнето: 21 мај 2013 во 01:38 ---

Kajgana Shop

На врв Bottom