Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.374
- Поени од реакции
- 4.918
Остави текстот.. Инструменталот да ти ебам, медитација.. Ај пратете ми го инструменталот, сакам да медитирам на ова нешто.
Би сакал да ми ги објасниш емоциите што очекуваш да се доловат ама знам дека е невозможно преку тастатурава благодарам во секој случај иако не се сложувамgo recitiras bez emocija...ne go dolovuvas tekstot sto e odlicen...
Even better...Остави текстот.. Инструменталот да ти ебам, медитација.. Ај пратете ми го инструменталот, сакам да медитирам на ова нешто.
Колку се радувам кога ќе чујам нешто ново наше што ВРЕДИ!
Уште едно парче инспирирано од култен филм. Уживајте Секакви коментари се добредојдени
--- надополнето: 13 мај 2013 во 02:06 ---
Уште едно парче инспирирано од култен филм. Уживајте Секакви коментари се добредојдени
Благодариме за пофалбатаКолку се радувам кога ќе чујам нешто ново наше што ВРЕДИ!
Браво!
Е шо се чудиш, си бара внимание човекот. Знае оти сум тука, знае оти ќе прочитам. Очајно е.@Giger's Predator
Што толку возбуден брат околу новиот спот на Дивизија? Ме чудиш.
Знам, сакав тој да ми каже, негова верзија да прочитам.Е шо се чудиш, си бара внимание човекот. Знае оти сум тука, знае оти ќе прочитам. Очајно е.
Ај бе и Миста претерва, ама ти какво што имаш его, ми се гнаси дури.Е шо се чудиш, си бара внимание човекот. Знае оти сум тука, знае оти ќе прочитам. Очајно е.
Brat jadam gomna. .. se ponasam ... ljubomoram .... zaviduvam ... mi e maka sto ne mozam da snimam spot ... mi e maka sto nemam ekipa .... mi e maka sto ne sum u kozata na Kiskin ..... utre planiram da se samoubijam ..... ne znam za sto ziveamЗнам, сакав тој да ми каже, негова верзија да прочитам.
zhal mi e stvarno,sto nemas ekipa,ali gi razbiram....nikoj ne bi sakal da e vo ekipa so tebe...Ne be stvarno edvaj cekam da go vidam spotot na divizija !!!!!!!
--- надополнето: 18 мај 2013 во 02:32 ---
Brat jadam gomna. .. se ponasam ... ljubomoram .... zaviduvam ... mi e maka sto ne mozam da snimam spot ... mi e maka sto nemam ekipa .... mi e maka sto ne sum u kozata na Kiskin ..... utre planiram da se samoubijam ..... ne znam za sto ziveam
Ajde po brzo da izleze spototo i da se ubijam na raat dodeka gi gledam na mojot ijpod i sonuvam da bidam del od divizija ......
zhal mi e stvarno,sto nemas ekipa,ali gi razbiram....nikoj ne bi sakal da e vo ekipa so tebe...