P
PewDiePie
Гостин
не го затвораат ем си не се радувајте
а и да не се лажеме не испуштате шанса за чекирање после голем помфрит така да
а и да не се лажеме не испуштате шанса за чекирање после голем помфрит така да

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе зашо ако може да не се отвори и Старбакс и Хард Рок Кафе и слични?
Тоа се одлични работи, зошто да не ги имаме тука?
Исто не го сфаќам јас и хејтот према Старбакс.
Иначе се сложувам со тебе за останатото комплетно.![]()
Стандард муабет на луѓе кои се гледаат низ призма на тролање и хејтање. Но никој од нив не гледа дека во вакви кризни времиња луѓе остануваат без работа и егзистенција за себе и семејствата. Типичен македонски менталитет.Кој збори дека би било добро целосно затворање деца од 15-16 год?
Стадарнд муабет на луѓе кои се гледаат низ призма на тролање и хејтање. Но никој од нив не гледа дека во вакви кризни времиња луѓе остануваат без работа и егзистенција за себе и семејствата. Типичен македонски менталитет.
Остајте заебанција настрана 200 души надвор и не е така добра вест. Одземена им е лиценцата?
Ако одиме по оваа логика нека ги затворат сите фирми кои даваат 8000 во Македонија, што ќе ни се? Па да видиш цифра на невработеност 85%.ги плаќаат по 8 000, ретко кој по 12 000, а ги посеруваат од работа ко за 30 000, така да, не губат кузнае што со ова.
Ова ми е впрочем единствена причина зошто не ги сакам Мекдоналдс, се понашаат со вработените како со Тајландски шивачи, експлоатација вршат невидена и недојстојна за толку масивна компанија.
Ја тоа викам да се бојкотираат сите фабрики што даваат плата под ХХХХ (рандом цифра која ми звучи мала) и да видам што ќе случи. Онака експеримент.Ако одиме по оваа логика нека ги затворат сите фирми кои даваат 8000 во Македонија, што ќе ни се? Па да видиш цифра на невработеност 85%.
Ќе ја напуштат државата и ќе најдат држава каде може за XXXX, така не се прави.Ја тоа викам да се бојкотираат сите фабрики што даваат плата под ХХХХ (рандом цифра која ми звучи мала) и да видам што ќе случи. Онака експеримент.
Сега кај ќе јадат хамбургери шмизлите скопски?
Знаеш како би завршил експериментот? Ќе се префрлат „инвеститорите“ во слична економија, а ние ќе колабираме како држава за 5 дена оти администрацијата само ќе остане.Ја тоа викам да се бојкотираат сите фабрики што даваат плата под ХХХХ (рандом цифра која ми звучи мала) и да видам што ќе случи. Онака експеримент.
Јас знам ама многу луѓе незнаат и несакаат да веруваат...затоа сакам да им се случи ова за да се увераат. Инаку гледам на СНН нешто ХиМ правела џемпери во Јужен Уџумстан и не им давала Шведски Услови за работа на вработените па ќе ја бојкотирале...нека ја бојкотираат баш ме интересира како на Уџумстанците ќе им биде подобро.Знаеш како би завршил експериментот? Ќе се префрлат „инвеститорите“ во слична економија, а ние ќе колабираме како држава за 5 дена оти администрацијата само ќе остане.
Ќе се случи оваЈа тоа викам да се бојкотираат сите фабрики што даваат плата под ХХХХ (рандом цифра која ми звучи мала) и да видам што ќе случи. Онака експеримент.
За Бугарски пасош има друга тема да не забегувам...сега сме кај хамбургери кловнови пивари и шмизли.Ќе ја напуштат државата и ќе најдат држава каде може за XXXX, така не се прави.
Едноставно се отвараат границите и луѓето ќе си ја најдат среќата надвор или треба да се отворат други алтернативи за живеење како на пример земјоделие, ама да дава приходи како во времето на Југославија, за да може да се створи недостаток на работна сила, а со самото тоа ќе се качат платите. Ама како што знаеш, бидејќи ние сме мала економија, кај нас не може да влезе PayPal т.е самата влада наместо да обезбеди алтернатива те турка во ќорсокак да работиш за таа плата, бидејќи луѓето од таа влада имаат интерес од тоа