Работа во Црна Гора 2013

• Креатор на темата Креатор на темата FIRMAN
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 февруари 2012
Мислења
18
Поени од реакции
2
IMA LI NEKOJ BILA KAKVA INFORMACIJA VO VRSKA SO RABOTA VO CRNA GORA ZA OVA LETO...

od poveke luge imam slustato deka koga im kazis od kade si za tebe nema rabota toa e zatoa sto si od mk ili i tamu rabota nem ane znam?
koj znae povekeneka pisi kazi ako e zapoznat so temava.

Ако знаеш Руски и те бива за коктели имаш загарантирана работа и заработувачка

od poveke luge imam slustato deka koga im kazis od kade si za tebe nema rabota toa e zatoa sto si od mk ili i tamu rabota nem ane znam?
koj znae povekeneka pisi kazi ako e zapoznat so temava.
Два пати бев лани во Будва....вон сезона. Во пицерија не служеше девојка од Велес, пицата ја напраи мајстор од Прилеп, бев на градилиште кое го водеше пријател од Скопје со работници од цела Македонија и возев по патот кон Скадар, кој беше во изработка, а го градеа - ај погоди од каде работници....така да, кој ти го кажал тоа не е многу за верување...
Ок, немав прилика да седам со директори Македонци....ама мислам дека таква работа и овде нема одма да ти дадат пошто баш си од некаде...
Ова со познавањето на рускиот јазик е точно...предност е да имате некакво познавање...

Два пати бев лани во Будва....вон сезона. Во пицерија не служеше девојка од Велес, пицата ја напраи мајстор од Прилеп, бев на градилиште кое го водеше пријател од Скопје со работници од цела Македонија и возев по патот кон Скадар, кој беше во изработка, а го градеа - ај погоди од каде работници
Од Битола?

Ај бе помагајте нешто за Црна Гора, кажете агенција како идат работите аман ќе се отрујам ако останам и ова лето без работа и во Македонија.! :mad:

Ај бе помагајте нешто за Црна Гора, кажете агенција како идат работите аман ќе се отрујам ако останам и ова лето без работа и во Македонија.! :mad:
Земи во џеб 200 евра, пасош и облека во ранец. Со првиот автобус замини во Будва. Иди од место во место и прашувај за работа. Ете ти агенција за вработување. Малку храброст покажете младино и одлучност!

Два пати бев лани во Будва....вон сезона. Во пицерија не служеше девојка од Велес, пицата ја напраи мајстор од Прилеп, бев на градилиште кое го водеше пријател од Скопје со работници од цела Македонија и возев по патот кон Скадар, кој беше во изработка, а го градеа - ај погоди од каде работници....така да, кој ти го кажал тоа не е многу за верување...
Ок, немав прилика да седам со директори Македонци....ама мислам дека таква работа и овде нема одма да ти дадат пошто баш си од некаде...
Ова со познавањето на рускиот јазик е точно...предност е да имате некакво познавање...
па ако градеа црногорци после 5-10 км ќе ставеа знак ИТН :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom