Предлог за филм со кратка рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
"Rain man"

211414~Rain-Man-Posters.jpg

Драма во вистински смисла на зборот.

"Forest Gump"

post1449.jpg

Излишни се сите коментари. Името кажува се.

"Departed"

departed.jpg

Одличен трилер со супер избор на актери.

"21"..dobar e ..go gledav neodamna."23"-jeziv malku ali zakon filmce..."Leon"-mojot omilen film..go gledav prv pat koga bev treto odd..od togas go imam gledano...uuuhhhuuuu,mnogu pati...uzivajte...

premonition.jpg
Ме бендиса филмот.Ви го препорачувам.Трилер/хорор/фантазија/драма/мистерија...се во едно.

Ај некои комедии предложете ми и некој трилер Готика ми е топ ај нешто интересно

Crank so Jason Statham, 90 минути акција. Во 2009 излегува вториот дел.
@HITCH гледај го The Game со Michael Douglas и Sean Penn, добар трилер и A Perfect Murder. Не се најнови филмови, но вредат гледање ;)

Последниот филм на Шон Пен како режисер и сценарист - Into the wild, одличен избор за љубителите на драми.
Добро познатиот Emile Hirsch од The Girl Next Door со овој филм уште еднаш потврдува дека е еден од најдобрите млади глумци.

Зелената милја дефинитивно добар филм кој направи да плачам:nesum:

кога орлите напаѓаат
со војници супер е филмот :zver:

A MUST SEE:
chrisRock_art.jpg

Без дополнителни коментари од мене, гледајте само.

гледајте го сам дома ако го емате гледано 2-3 дела се закон филмче :kafe:

Минатата недела ги гледав How to Lose Friends & Alienate People (главната улога ја игра Simon Pegg од филмот Run, Fatboy Run), Idiocracy, Traitor и Taken.

Ај некои комедии предложете ми и некој трилер Готика ми е топ ај нешто интересно

Ако не сте ги гледале, не ги пропуштајте.
Првите 2 се мноогу добро направени комедии. Вторите 2 се трилери/акциони филмови. Traitor е со Don Cheadle во улога на...., а во Taken главна улога игра Liam Neeson.

Сега се спремам за The Dark Knight и Birds of America (кога ќе има превод).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom