Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
ДАЈ БЕ КОМЕНТАТОРИТЕ НЕКА СЕ ЗАТНАТ ДА ГО СЛУШИМЕ РИО!

А НА НЕГО ДА МУ СЕ ДАДЕ НОВ ДОГОВОР И ПЛАТАТА ДА МУ СЕ ПОКАЧИ ДУРИ! ЦАР Е! ЦАР!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Аууу Руни колку ме разочара.. Рио се дере Руни Руни.. овој си седи место да стане де да ги одпоздрави овој дреме.. И нормално си доби исвиркување..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аууу Руни колку ме разочара.. Рио се дере Руни Руни.. овој си седи место да стане де да ги одпоздрави овој дреме.. И нормално си доби исвиркување..
со кој образ ќе го направи тоа не заебавај, знае и сам дека е глуп.

Рио кој ѕвер е, некои у фан клубов го пензионираа на почетокот од сезонава :pos: човеков до 60 треба да игра за клубов.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Руни сакаше да стане, срам му беше, 100% сум сигурен. И мене би ми било, искрено.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
со кој образ ќе го направи тоа не заебавај, знае и сам дека е глуп.

Рио кој ѕвер е, некои у фан клубов го пензионираа на почетокот од сезонава :pos: човеков до 60 треба да игра за клубов.
Па исти к*р му е.. Можеше да стане барем од почит кон навивачите.. Колку ме накурчи само..

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.488
И дедо Боби е на бусот. Овај автобус е донација на...си го знајме:D

B

Borg_Drone

Гостин
Го спомна Гигс финалето со Баерн 1999 год. како неговата најдрагоцена меморија.........Спикување два гола за четири минути при крај на натпреварот и при водство за Баерн, он и Солскер, кој пех за Баерн тоа финале..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Го спомна Гигс финалето со Баерн 1999 год. како неговата најдрагоцена меморија.........Спикување два гола за четири минути при крај на натпреварот и при водство за Баерн, он и Солскер, кој пех за Баерн тоа финале..
Шерингам беше :D

A

apidrone

Гостин
Ако збориш за головите, Шерингам го даде првиот.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Не даде Гигс тогаш гол туку Sheringham и Solskjaer

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
G M Police ‏@gmpolice 7m

Albert Square is now at capacity and no-one else will be allowed in. #mufcparade

Крца на плоштадот :D

B

Borg_Drone

Гостин
Да, така е, Шерингам.Ама Гигс го упати ударот за првиот гол......

Kajgana Shop

На врв Bottom