Олимпија
Македонија во срцето!!!
- Член од
- 26 март 2008
- Мислења
- 5.624
- Поени од реакции
- 9.146
Кога рече да дојдеме да пробаме и да се увериме у твоите готварски способности?
послужено уз домашно винце
Кога рече да дојдеме да пробаме и да се увериме у твоите готварски способности?
послужено уз домашно винце
Јас готвам секој денКога рече да дојдеме да пробаме и да се увериме у твоите готварски способности?
Ќе се најавиме да зготвиш селско месо ко на сликите (пошо лиги ми претекоа) околу бањање не е проблем. Не мора до толку да се мучишЈас готвам секој ден
Само ќе се најавиш да се искапам и средам
Не, не, бар у наредниве две-три недели нема мрсна храна за мене. Овој пат не попуштам пред предизвикотлето иде мора фит да се биде
абе што има врска ако си на диета од еднаш педер не се станува
иначе кафево си гази онака си размислувам доколку би ја земал за жена, за кратко време би накачил килажа
Не мораш да ги закачуваш нигде, ако се преголеми намали резолуција и прикачи датотекаАманте, сте се упрпале небаре енглеска кралица ќе ви дојде на ручок.
Еве јас ќе турам мои слики од сељачкото. Мада е далеку од оние веќе постирани, башка не се декорирани, ама ме е гаље, тие што мрсеа мустаќи, ме пофалија дека било вкусно. Ако никој друг не се пријави, барем си имам загарантирана медаља. Ако е бронза, нек е бронза, кој ти ја дава, а ич!!
Ионака е ова само за забава, барем јас не го сфаќам како натпревар.
Само би сакала да замолам некој да ме подучи на кој мрежен гајтан прво да ги закачам фотките, за да можам после да ги спрострам со кајганска штипка.
КафеДелМар и Лет, секоја чест и за двајцата.
Јадено е на терен на отворено на дрвена маса среде археолошки локалитет додека се чекаше месото се мезеше салата и сирење се пиеше ракија и се чуреа цигари уз 300 интересни разговори. Фотките се реални не се местени да изгледаат вкусно, така беше и во моментот кога сликав ни се помислив да менувам или местам нешто. Додека се јадеше го гледав античкиот амфитеатар и столбовите од епископската резиденција уз голтки виноМене кај Лет не ми се свиѓа само полната пепељара среде софра.
еее шо ти е буржоазија, пахуљици со млеко и то во неработен ден!!Додека ги гледав фотките јадев пахулици со млеко, и шо, после фотките на Летчо коа зирнав во мојата вечера ми потекоа солзи