Фан клуб - РК Вардар

Ве молам пишувајте точни информации некој срце ќе го стегне :eek: За момент си направив филм, како им ја даваме титулата на минчовци бидејќи не можеме да ги тепаме Струмица и Пелистер :eek:

Ќе умрев за малце у пичку матер :pos:

37:22 (16:9) Вие се водевте како домаќини.

Уф убаво го исплескале пелистер... дури и повеќе од што очекував :cool:

1ви Јуни е D-day

Реално очекување е да ја лапнеме титулата оваа година... Појаки од лани сме, играме добар ракомет, кондиционо подобри сме, Кале пеколот е тука и најважното не бркаме некоја шугава разлика од Х голови... треба еден повеќе да туриме ебаго :icon_lol:

Лани требаше да ги гледам тоа платениците како слават титула у Кале... оваа година не ми се глеа тоа. Сакам да урлам за прослава на титула :)

Ве молам пишувајте точни информации некој срце ќе го стегне :eek: За момент си направив филм, како им ја даваме титулата на минчовци бидејќи не можеме да ги тепаме Струмица и Пелистер :eek:

Ќе умрев за малце у пичку матер :pos:
И Дим4е ќе ни скратеше живот на мене и на Коњаникот м ипраќа порака губиме 16-9 на полувреме со Пелситер среќа имаше еден пуштено од телефон на фб па видовме кога смениле од Рк Вардар.

И Дим4е ќе ни скратеше живот на мене и на Коњаникот м ипраќа порака губиме 16-9 на полувреме со Пелситер среќа имаше еден пуштено од телефон на фб па видовме кога смениле од Рк Вардар.
Арно Димче се знај со вистинските луѓе :D

Димче ни скрати десет дена од животот :icon_mrgr:
Добро, едно гостување помалку :)
Не треба опуштање, секој меч треба да ни биде како финале на ЛШ.

:pos::pos::pos::pos: што да правам што издишани луѓе ја водат фан страната :D

Јебало нас Зомимак М, да не се заебаваа у Струмица веќе ќе бевме шампиони.

Вип Супер лига, 6. коло:
Сабота:
Вардар Про - Пелистер 08 37:22
Тинекс Пролет - Зомимак М 28:27
Недела:
Куманово - Металург 20 ч.

Одложената со Куманово, ќе ја играме на 22 мај.

Одложената со Куманово, ќе ја играме на 22 мај.
Вчера на фб страната на РК напишаа дека утре играме против нив.
Иначе Мојсо им се повредил на педерите, можно е да не игра во сабота.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom