Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување

Учете, немојте после кога ќе завршите некое стручно звање, на пример, да не знаете па да претиснете копче и цела атомска централа во Чернобил да пукне :pos::pos::pos::pos:

Учете, немојте после кога ќе завршите некое стручно звање, на пример, да не знаете па да претиснете копче и цела атомска централа во Чернобил да пукне :pos::pos::pos::pos:

...Па да се родат уште неколку вакви исцелители :icon_mrgr:

ми го исцели деноф :pos:

Иванчо , имам проблем опседнат сум цело време со Екрем Јеврич и Веселинова , шооо да праам кажими има ли лек за мене ?
Помошшшшшшшшшшш:noze::place:
П.С. Со препорака од Pinkie Pie:D

^ Пушти си АТВ сега, и прашај го наш Иванчо
Ќе ти даде совет, а по твоја желба можеш да одиш кај него и да работите на проблемот

Сречен ден

^ Пушти си АТВ сега, и прашај го наш Иванчо
Ќе ти даде совет, а по твоја желба можеш да одиш кај него и да работите на проблемот

Сречен ден
не фајчал крт :mad:

Да не те снајди тебе братучед таков ал , од мака кај не све че појдиш жќшп=-0о
Срејчен и тебе ден :)

Сега мислам дека кажа дека за 30 години како што го работи ова 150 милиони луѓе биле кај него до сега

Како што пресметав 150 милиони делено со 10 950 денови (30 години) е еднакво на 13698 луѓе на ден или 570 луѓе во еден час ако работел 24 часа на ден

АЛАЛ ДА МУ Е ! :D

EX so ti e ivanco nas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, http://grid.mk/read/article/2941611/shto-znam-pobaraj-vtoro-mislenje-od-ivan-iscelitelmesija..........................................................................................................................................................................................................pogledni aa aaaaaaaaaaaaa
da ti ja ebam majkata klosarska, otruj se be gnido edno grda, tie ocite ko filgjan za neskafe ti se naprajle od grevoj satano edna

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom