Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
А

Адриано

Гостин
"I can't say I wish great things for him because Milan is a rival, but let's say I hope he becomes champion of the UEFA Cup."
ПОздрав од Мурињо до Шева со песната моја сузана од Емануел Зекич:kesa:

Глеајте му ја фацава како да сака да каже никој како мене не промашува!
Еве го и овоа за најгледана утакмица е прогласена Интер-Рома

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Најгледана на телевизија, а стадионот пола беше празен :uvo:. Кога гледав си викам е што се глупави овие Италијанциве каков фудбал можат да гледаат во живо, а постојано стадионите им се полупразни. Тоа ти е, јужњачки менталитет. На тренинг ќе се соберат 1000-2000, а не сакаат да купат карта за натпревар. Што не се празни стадионите во Англија или Германија?!

А

Адриано

Гостин
Умбра зависи од цената на картите а и патот до стадионот!ама сепак за реалните фанови тие што вчера седеа таму тоа не е ништо!
инаку на Интер.ит им умрел преведувачот на Англиски па затоа нема превод!:kesa:

Член од
4 август 2008
Мислења
13
Поени од реакции
0
Ne mi se veruva lugje!!!:toe:Zar mislite deka stankovic zasluzuva da igra vo INTER???Pa ja odma bi go pratil vo milicionar:pos2:.pa stvarno ne e normalen kakvi gluposti pravese cela sezona,a za vcera nejkam ni da pomislam:kesa:.eden gol otide na negova dusa,utna penal i + 1 pas nekompletirase kako treba.prav misir!!!(komentarov e so najdobri nameri veruvajte)poz

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
:pos:
Ne mi se veruva lugje!!!:toe:Zar mislite deka stankovic zasluzuva da igra vo INTER???Pa ja odma bi go pratil vo milicionar:pos2:.pa stvarno ne e normalen kakvi gluposti pravese cela sezona,a za vcera nejkam ni da pomislam:kesa:.eden gol otide na negova dusa,utna penal i + 1 pas nekompletirase kako treba.prav misir!!!(komentarov e so najdobri nameri veruvajte)poz
Абе можда си у право, ама како и да е ќе го сакаме... чисто од сентименталност :) Знае чат-пат по некоја партија да изигра. Факт-не е тој Дејо од порано ама тоа е, нек седи и нек ужива у титули :wink:

Кажете ми дали е ова жената на Ибро?

ако е ќе испратам протестна нота до Интер и каталог од некои Романки, што може за солидна цена да ги земе.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.842

* Eден Мурињо рече дека е презадоволен од неговата игра централно во средината , доволно е , плус вчера во првиот дел изигра перфектно , како и целиот тим , какви само пасови делеше . Во второ сите потфрлија што и беше за очекување . За голот заедно со Ибра потфрлија , а и буквално никој не го чуваше Роси на прва статива.
Лани ако ја гледаше сезоната , што ке кажеш за неговата игра во првиот дел од првенството , сите го критикуваат Станкович за бедни 3-4 месеци од вториот дел на првенството а забораваат дека се врати од Повреда и забораваат на фактот дека целиот тим тој период изигра слабо .
Плус , Манчини беше тренер ( кажи еден играч што направил огромен прогрес во неговиот период ) , го играше како лево или десно крило , никогаш централно каде што и припаѓа , Станкович е одлична алтернатива во средината и Интер добро постапија што не го продадоа .

* Quaresma Is Nothing Special - Moratti , се согласувам , Only one can be Special . . . . . Mourinho !!!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707

Во Гол ком кој преведува не знам ама човекот поима нема прикаски си пишува
Еве што кажал Морати

``Quaresma? Mi chiedete sempre di mercato, però non lo trovo molto divertente nei confronti dei ragazzi che stanno facendo bene``

Секогаш ме прашувате за трансвери но незгодно ми е да одговорам од респект кон играчите на Интер кои одлично си ја вршат својата работа.

А Гол ком превеле вака
Quaresma? You always ask me these transfer questions but to be honest I don’t find that player exciting
врска нема со тоа што го кажа Морати

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.842
Многу интересна изјава на Перота за вчерашниот дуел , т.е. овој дел : In the first half we were out of the game. Inter were doing well ;they're a different team compared to last season.
The 30-year-old midfielder went on to say, “We didn't understand their style of play in the first half, but the second half went better. ''

Се согласувам , не дека тоа беше некој новитет во фудбалската игра , но тоа што го гледавме од Интер во првите 45 минути , го немаме гледано од овој тим повеќе од 10 години , диктираа темпо , имаа посед на топка и создаваа голем број на шанси , капак на се , целосно го неутрализираа противникот . Потребно е уште малце време и целосно тимот да се адаптира на системот на Мурињо , да зајакнат на кондиционен план и верувам дека ке уживаме во начинот на игра на Новиот Интер .

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
:pos:

Абе можда си у право, ама како и да е ќе го сакаме... чисто од сентименталност :) Знае чат-пат по некоја партија да изигра. Факт-не е тој Дејо од порано ама тоа е, нек седи и нек ужива у титули :wink:

Кажете ми дали е ова жената на Ибро?

ако е ќе испратам протестна нота до Интер и каталог од некои Романки, што може за солидна цена да ги земе.
да да жена му е!знам дека беше ниска и плава!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Zanetti: My First Ever Penalty
Прво па машко! :)
Искрено не знаев дека му е прв пенал, мислев дека до сега има шутирано на некој друг куп или на било каков натпревар.

"I am pleased to have scored the decisive penalty, it was very important. It's the first time in my career, strictly speaking, perhaps not everyone knows that,"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom