DarkWalker
Think globaly , Act Localy!!!
- Член од
- 4 февруари 2006
- Мислења
- 1.209
- Поени од реакции
- 70
FORZA INTER --== I CAMPIONI SIAMO NOI ==--
Најгледана на телевизија, а стадионот пола беше празен :uvo:. Кога гледав си викам е што се глупави овие Италијанциве каков фудбал можат да гледаат во живо, а постојано стадионите им се полупразни. Тоа ти е, јужњачки менталитет. На тренинг ќе се соберат 1000-2000, а не сакаат да купат карта за натпревар. Што не се празни стадионите во Англија или Германија?!
Абе можда си у право, ама како и да е ќе го сакаме... чисто од сентименталност Знае чат-пат по некоја партија да изигра. Факт-не е тој Дејо од порано ама тоа е, нек седи и нек ужива у титули :wink:Ne mi se veruva lugje!!!Zar mislite deka stankovic zasluzuva da igra vo INTER???Pa ja odma bi go pratil vo milicionar:pos2:.pa stvarno ne e normalen kakvi gluposti pravese cela sezona,a za vcera nejkam ni da pomislam:kesa:.eden gol otide na negova dusa,utna penal i + 1 pas nekompletirase kako treba.prav misir!!!(komentarov e so najdobri nameri veruvajte)poz
Ne mi se veruva lugje!!!Zar mislite deka stankovic zasluzuva da igra vo INTER???Pa ja odma bi go pratil vo milicionar:pos2:.pa stvarno ne e normalen kakvi gluposti pravese cela sezona,a za vcera nejkam ni da pomislam:kesa:.eden gol otide na negova dusa,utna penal i + 1 pas nekompletirase kako treba.prav misir!!!(komentarov e so najdobri nameri veruvajte)poz
Quaresma Is Nothing Special
У кратки Црти СЕ ИЗГУБИВМЕ!“We didn't understand their style of play in the first half, but the second half went better. ''
.
Одличен превод! :pos2::pos2::pos2:У кратки Црти СЕ ИЗГУБИВМЕ!
иако се изгубивме им шибнавме 1 гол у прво полувреме,У кратки Црти СЕ ИЗГУБИВМЕ!
да да жена му е!знам дека беше ниска и плава!
Абе можда си у право, ама како и да е ќе го сакаме... чисто од сентименталност Знае чат-пат по некоја партија да изигра. Факт-не е тој Дејо од порано ама тоа е, нек седи и нек ужива у титули :wink:
Кажете ми дали е ова жената на Ибро?
ако е ќе испратам протестна нота до Интер и каталог од некои Романки, што може за солидна цена да ги земе.