Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Milan i Roma minatata sezona imaa 2/1 moze i sega da se proba 2/1 dodeka koef e 27 vo Mozzart a vo Sportlife veke e 20 :D

Ја имав пишано Шарапова -9,5 гејма прв сет. Овој од кладилницата по грешка ми ја пишал втор сет. Викам ај нема да менам, иако коефициентот беше за 0,15 поголем. Еве ја, 6-2 го зеде првиот, ако сеа случајно испаднат повеќе од 9,5 ќе го сечам!

Ја имав пишано Шарапова -9,5 гејма прв сет. Овој од кладилницата по грешка ми ја пишал втор сет. Викам ај нема да менам, иако коефициентот беше за 0,15 поголем. Еве ја, 6-2 го зеде првиот, ако сеа случајно испаднат повеќе од 9,5 ќе го сечам!
А ако земеш ќе го частиш ли?

Оти да го частам? Оти ми ја намалил добивката? Иначе има уште време за земање, ама педерски е така да бидам заебан.
Да не мудрувам ама нели треба да си провериш,вака сеа џабе и да го убиеш не ти признава никој.
Лошо ти иде оваа Канепи и се врати втор сет изгледа

Да не мудрувам ама нели треба да си провериш,вака сеа џабе и да го убиеш не ти признава никој.
Лошо ти иде оваа Канепи и се врати втор сет изгледа
Абе си проверив јас, ама глупо ми беше да се жалам таму, сепак мислам дека ќе успее Маца. :P
--- надополнето: 10 мај 2013 во 14:26 ---
Хаха кур ќе успее 2-1, сеа треба 5-1 да и направи. :facepalm:

Ливорно 1
Цска 1
Челзи 2
Порто 1

Леванте-3+
Елче-т1 2+
Цска-Олимпиакос-1
Барселона-Реал Мадрид-2
Чикаго-Мајами-2
иди негде 9-10 коефициент

Охо кој пишал типови, да знам одма да идам контра :pos:

не стигнав на време вчера да ве известев дека ПСВ ја пишав да победи и нормално 2-1 изгубија

не стигнав на време вчера да ве известев дека ПСВ ја пишав да победи и нормално 2-1 изгубија
Не си смеел да пропуштиш да ни кажеш тоа солиден коефициент имаше АЗ :pos:

Динамо - Стеауа ГГ
Кристал Палас - Брајтон 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom