- Член од
- 19 септември 2009
- Мислења
- 5.081
- Поени од реакции
- 4.932
Ај ај, колку тресење глупости, вас ви е криво што Звезда се уште постои како КК, на овој или оној начин, и почна да освојува трофеи, друга работа ми мешаш ефективно делување на гробари, кое бе ефективно делување, кога незнам колку време веќе ви ги продаваат најголемите таленти за добри пари, а клубот нема за плати, мислим ефикасност на нивоу, па згора на тоа и сте дозволиле колку сте лакоми за пари(воѓи те на навивачки групи) и еден Ѓуриќ да ве испокара меѓу себе, еден квалитет у пичку метер, ми зборуваш резултати од наш притисок, па да те прашам како што гледаш имаме моќ да смениме некој, но дали навијачите се одговорни за освојување титула? ова е најголема глупост што сум ја слушнал демек ако навивачите делувале за смена одма и титула е загарантирана, и немој да ме сватиш погрешно јас сакам добро да функционираат и Партизан и Звезда и Војводина и ОФК..., но да бидеме реални и Партизан и Звезда се далеку од тоа, Звезда ради претходната управа, а Партизан ради оваа, а и црно им се пишува затоа што немаат намера да си одат!1.Ај вака сеа.Да ги поедноставам работите.Чоки каков и да е и сам знаеш што направи од КК Црвена Звезда а знаеш во кои гомна беше.Да знам шо направи само прашањето е од каде беа вратени 15-16 милиони евричи долг?Можда од играње на цз у евролига?НЕ...можда од освојување на куп?НЕ....можда од освојување на нлб лига? НЕ.....можда од освојување на првенство на србија?НЕ......можда од продажба на играчи?НЕ.....Ајде биди објективен нормален како што си и кажи искрено од што?И немој да ми праеш муабет за чович молим те затоа шо 90%од звездашите знаат какво ѓубре е ама морат да се прават будали затоа шо лоповот плати долг од нивни пари т.е од пари на сите граѓани на србија за да за само пази 2НЕДЕЛИ откако дојде во клубот излезе на прес и вика ,,ИСЧИСТИЛИ СМО ДОБАР ДЕО ДУГА ЗВЕЗДЕ ОСТАЛО ЈЕ САМО НЕШТО НЕЗНАТНО ОД ОКО 800 ХИЉАДА!!!ало бре кој нормален а притоа да не е мафијаш би очистил таков огромен долг?И уште нешто многу важно кк црвена звезда веке не постои?Овој тим за кој вие навивате е бивши ФМП да не се лажеме оти и вие и ние го занеме тоа.
2.Втора работа за фудбалот.Јас убаво ти напишав само очигледно не си ме разбрал.Викаш делии кога нешто не одеше влегуваа во просторија бла бла значи ја зборам за ефективно делување на навијачите значи насилна смена вербални притисоци итн КОИ ШТО ВРОДИЛЕ СО ПЛОД т.е си се залагал за смена и си го добил тоа а џабе е као шо викаш ти влегувале кај лучич и шо шо се подобри ништо.За што зборам:
Делије против управа:
Драган Стојковић (2005–2007)
Топлица Спасојевић (2007–2008) ТИТУЛИ =0
Добривоје Танасијевић (2008–2009)
Владан Лукић (2009–2012)
Каде се резултатите од тој ваш притисок НИКАДЕ!џабе притисоци коа немаш резултати.
Гробари против управа:
Иван Чуркович
Ненад Бјекович ТИТУЛИ =5
Жарко Зечевич
И на крај ми потенцираш делије секогаш се најбројни на трибини!Па во тоа е разликата меѓу нас и вас НИЈЕ БИТАН КВАНТИТЕТ НЕГО КВАЛИТЕТ кое сме го докажале милион пати?
Еве ти еден виц (вистина) Доџе марадона на звездин стадион да гледа дерби.Погледа на север и каже јао човече колико их је....погледа југ па каже ЈАОО ЉУДИ КОЈЕ ЛУДИЛООО.
Поззззз