Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се сомневам дека ќе "паднат" на такво нешто.Рекоба во порто,куарезма во интер:helou:
Интер ја зголеми понудата до Порто!
вчера беше 17 милиони плус Пеле а денеска 20 милиони плус кој сакаат да си го одберат од Пеле и Дакурт!
Веста ја најдов овде а исто ја има и на Раи уно на телетекстот!
Инаку Срање на денот е што Ибракадабра 90% ја промашува утакмицата со Рома со оглед дека многу го болело коленото!
А денеска Гилмар Риналди(агентот на Адриано) е денеска во Милано и преговара за продолжување на договорот кој ке го Задржи Императорот на Сан Сиро до 2012!
ADRIANO до 29 годишна возраст во Интер , а тогаш за едно 50 милиони еврејки ќе го продадеме на МИЛАН , кој ги зема после триесетата година.леле лелеее, ке биде супер ако остане до 2012,
ADRIANO до 29 годишна возраст во Интер , а тогаш за едно 50 милиони еврејки ќе го продадеме на МИЛАН , кој ги зема после триесетата година.
sto e vistina vistina e pred nekoe vreme imaa ponuda do panuci i dedo mu dvajcata perspektivni:pos2::pos2::pos2:ADRIANO до 29 годишна возраст во Интер , а тогаш за едно 50 милиони еврејки ќе го продадеме на МИЛАН , кој ги зема после триесетата година.