Друже фрази за ПРОВИНЦИЈАЛИЗАМ на комшиите,роднините можиш да им продаваш мене не....

Ако мислиш дека ќе ме навредиш со ова се лажиш,баш обратно е.....

И како да не бидам безобразен кон некој кој се заебава со сите ракометни љубители во Македонија....
Шо демек на високо ниво треба да дискутираме на форумите?....не е ова тв дуел....
Ние сме навивачи,јас 20 години здравјето го имам оставено на ракометните трибини за Македонија,и до срце ме боли кога се заебава некој со нас,макар тој бил лично Кире Лазаров..
Нема амнестија за никој....
Шо се навреди па ти толку,да не ти е брат Лазаров?
Гледам пратиш ракомет па да почнам со ред....
Кој го бојкотираше Савевски?
Кој изиграва селектор,директор,капитен на репрезентација повеќе од една декада?или грешка сум нешто?
Кој не доаѓаше на утакмици зошто немало "услови"?кога најмногу и требаше на Македонија...
Нормално капитен е,ќе реагира на условите,ама да прави такви работи не доликува...
Па поголеми спортисти и звезди од него давале пари за репрезентацијата само за да играат за неа...и никогаш не кукале како него....
Кој ја наруши атмосферата во тимот со случајот Стојановиќ?баш пред СП во Вараждин....
Која тешка повреда ја здоби со Шпанија...
Толку ли не можеше да стегни сили макар и да проба да одигра некоја минута..без разлика шо однапред се знаеше дека е загубена битката со Шпанците.....и покрај се,луѓето шо дојдоа во Скопје од цела Македонија заслужија одговор шо се случи....
Остај ти шо пишело на неговата страна,луѓето во Македонија ретко ја отвораат неговата страна,се информираат од весници,интернет портали,телевизии...јас на ниедна телевизија не сретнав подетално образложение шо се случи со дечкото....
Макар и да имало,со самото ова шо настапи по само 7 дена на меч на Атлетико на тотално неважен меч и изигра цел меч во напад го поништува цело оправдување.....
Во првенство каде шо одамна се знае дека се заковани на второ место,без опасност да бидат загрозени,ниту пак да ја загрозат титулата на Барса......
Вака сам се
избламира до максимум....
И малите деца знаат дека смрди нешто овде...и дека ова не е целата приказна...
Џабе ти објаснувам кога цела нација го дели моето мислење,сите видоа шо се случи на ТВ,нема потреба од толкување....