Amaterasu
123123113
- Член од
- 17 април 2012
- Мислења
- 1.202
- Поени од реакции
- 1.212
Една од најлошите карактеристики на ФИНКИ.Зависи кај кого како, али обично тоа е просекот.
Една од најлошите карактеристики на ФИНКИ.Зависи кај кого како, али обично тоа е просекот.
ЕМК?Amaterasu
Нормално е во споредба со другите факултети резултати да има малце покасно, барем за задачите затоа што сепак секој на свој начин решава и тоа може да е точно и треба да го тупи, да сфати што уствари се случува...НО мразам кога после 2 недели ќе прашаш "кога одприлика ќе има резултати?" и типов ќе одговри " не знам, уште не почнав да прегледувам"
индексот и неговото фрлање беа 2 минути работа всушност, а 3д се набројани сите тие бидејки работеа/вме на други 3 проекти од кои 2 се pacman и space invaders видеата, и третото беше кантер мапа од факултетот која немаше време да се доврши (ама сепак ќе се доправи без временски рок)Добро е што групата за аниамција на финки се труди да направи нешто креативно , но не ми е јасно последново видео не оди баш на промоција на финки , туку како напрад на професорите. Тоа е нормално студенти да го прават за професорите но најчесто тоа оди анонимно , а тука цел cast има кој и што креирал.
Нели групата за аниамција на финки е подржана од факултетот ? не знам многу за групата но кога вејќе се нарекува групата за аниамција на финки , мислам дека има подршка од факулетот.
Ако знае некој која е идејата со оваа група нека објасни.
EDIT: Сега го разгледав претходниот пост и сватив дека од професор била идејата ....немам коментар после ова ... можеби професорот мисли дека уште е студент
EDIT 2 : Морам да искоментирам уште нешто , во cast-от гледам 6-7 луѓе што работеле 3д за клипчето а во клипчето 3д елемент е само индекот што се фрла кон професорите (така) , нешто што се прави за 1 сат од еден човек.
Сите други ефекти се вклучуваат во специјални ефекти.
Samo ostatokot od delenjeto, so toa sto koga delis, na D treba da dodades n-1 nuli, kade sto n e broj na bitovi na G.Ај за CRC да прашам, ако ги имаме D и G, CRC кодот ќе биде остатокот од делењето или остатокот додаден на D?
http://www.mediafire.com/view/?k2wo64vws7l5g6cDe dokolku moze nekoj da gi objavi rezlutatite od kalkulus 2 i od kompjuterski komponenti, ne mi dava da poglednam nisto na e-kursevi. Fala