Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Владе многу популарно мора да било тоа,, руско'' име во бугарија, штом имаме бугарски кнез Владимир пред да има уште Киевска РусПа да го прочиташе болдираното пред да ме цитираш едно ке сватеше зошто му реков да се прекрсти, а друго ке забележеше дека цитатот воопшто не беше наменет за тебе.
Ама веке кога почна самото име како име нема многу врска.
Јас имам руско име( барем мислам дека Владимир е од руско потекло) ама не сум русин туку Македонец.
Е арно ама тој може пак да се вика Никола но нема да биди Македонец туку ке биди бугарин. Гооолема разлика.
Шо имате вие господине кога сте ја купиле таа роба? Да немало некој попуст на времето?Владе многу популарно мора да било тоа,, руско'' име во бугарија, штом имаме бугарски кнез Владимир пред да има уште Киевска Рус![]()
Шо имате вие господине кога сте ја купиле таа роба? Да немало некој попуст на времето?
Само немој да забораиш да туриш ќубрица на лебот...
Добро де заборавив дека прво си бил некој бугарин, па бог,па адам и ева и после сите останати.Владе многу популарно мора да било тоа,, руско'' име во бугарија, штом имаме бугарски кнез Владимир пред да има уште Киевска Рус![]()
Ај ај не се прај сега, болдирано ти беше за што те цитирав.НЕ само што седи Никола + Презимето (оргинално) на пасошот, туку и под него пишува националност: МАКЕДОНЕЦ.
бтв, си видел ти бугарски пасош Асанчо?![]()
ќе ти простам, не можам на ден како денес да не ти простам, ама не заборавај дека не секој ден е ВелигденДобро де заборавив дека прво си бил некој бугарин, па бог,па адам и ева и после сите останати.
Јас пак со цел ум реков дека е руско.
Проштавај нема да ми се повтори.
Арно што не се викам Борис и не речев дека тоа име е руско. Очи ке ми истеравте со цар борис.
Инаку друго ми беше муабетот, ама ај колку да помини денот.
Добро де заборавив дека прво си бил некој бугарин, па бог,па адам и ева и после сите останати.
Јас пак со цел ум реков дека е руско.
Проштавај нема да ми се повтори.
Арно што не се викам Борис и не речев дека тоа име е руско. Очи ке ми истеравте со цар борис.
Инаку друго ми беше муабетот, ама ај колку да помини денот.
--- надополнето: 6 мај 2013 во 19:00 ---
Ај ај не се прај сега, болдирано ти беше за што те цитирав.
Nema majtap tuka...браво бе бугарче, 50 поена а???
со вадење бугарски пасоши кога ке дојде ден кога ке речиме дека сме македонци тие ке ни ги удрат пасошите од глава и ке речат дека сме бугари и имаме бугарско државјанство и ние нисто не ке можимеСо бугарскиот пасош може да се работи во цела Европа, не го земаат само за колите...
--- надополнето: Jun 21, 2011 6:21 PM ---
Епа лично познавам таков човек, другарче.. живееја во дупка со мајка му (татко му е починат) и мораше да се снаоѓа некако, се измалтретира многу додека да дојде до БГ пасош, сега во Германија живеат и подобро им е.