Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Рома не планира да дава гол а? Гледам после 43 минути само 1 шут на гол имаат. :cuc:

steaua gg, prvo poluvreme 32532453 shansi imaat i ovie i gloria, ali nekje toa topkata da vleze i nekje..

Е сега ми пиша кога веќе брејк му направија :D Јасно ми е и мене дека нема да ја врти :)
Не бе, не ни видов колку е, него лани на РГ ме ебна само ова педерчето за 2000, прво или второ коло беше, така да на земја е дупка, оти нели млаце понебитен е сервисот тука, а тој освен сервис нема ништо друго.

Тоа горе ако не е некоја мештаљка незнам што друго е :)

Оваа рома што друго да кажам про екипа (y)

Паѓала квота за Х, местенка е
да бе од 3.7 на 3.3 паднала и затоа нерешено е местена.
Се утепаа од голови на 2 минути бе, не е можно ова екипа маалска да напраиме нема да примаме толку често голови од Буртон

Која друга :) Она и Рома .. Виган 1.80 Рома 1.20 .. Кикс на било која до овие 2 и кладилниците се пуни.
Ма кога не се биле пуни кладилниците :D уште не ми е јасно како рома изгуби.

Да ми го испуши ЦСКА, 0-2 тепаа по продолженија, а за 90 минути неможеа да дадат гол!

Еј печурко, ај ќе тепат твоите ако ти останаа само они. :pos:

Цц, темава само како за мене, како што сум плачко, а обично само по една ме ебе. Да ти ебам листот што го имав, Ноле и Шарапова по 1,05..Мареј 1,10...Ивановиќ 1,20... Сити 1,35.. И жими-жими ЦСКА што беше 1,60...Виган 1,80 и Лисицки-Цибулкова +21,5 - 1,90.. (оваа заврши 7:6;7:6)
Mushroom 4ever:D
Иначе не,ме заеба Раонич предтоа да му ебам крлежот глуп.
Пишав вечерно одпосле.
Оклахома - Мемфис Хен 2
Њу Јорк - Индиана + 186.5
Балтимор - Канзас 1
Синсинати - Атланта 1
Сан Диего - Мајами 1
Колку да се прати..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom