ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.881
- Поени од реакции
- 44.401
Не.Иснер ќе ја врти?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не.Иснер ќе ја врти?![]()
Е сега ми пиша кога веќе брејк му направија
Не бе, не ни видов колку е, него лани на РГ ме ебна само ова педерчето за 2000, прво или второ коло беше, така да на земја е дупка, оти нели млаце понебитен е сервисот тука, а тој освен сервис нема ништо друго.Е сега ми пиша кога веќе брејк му направијаЈасно ми е и мене дека нема да ја врти
![]()
Е сега ми пиша кога веќе брејк му направијаЈасно ми е и мене дека нема да ја врти
![]()
Паѓала квота за Х, местенка е
да бе од 3.7 на 3.3 паднала и затоа нерешено е местена.Паѓала квота за Х, местенка е
Ма кога не се биле пуни кладилницитеКоја другаОна и Рома .. Виган 1.80 Рома 1.20 .. Кикс на било која до овие 2 и кладилниците се пуни.
Mushroom 4everДа ми го испуши ЦСКА, 0-2 тепаа по продолженија, а за 90 минути неможеа да дадат гол!
Еј печурко, ај ќе тепат твоите ако ти останаа само они.
Цц, темава само како за мене, како што сум плачко, а обично само по една ме ебе. Да ти ебам листот што го имав, Ноле и Шарапова по 1,05..Мареј 1,10...Ивановиќ 1,20... Сити 1,35.. И жими-жими ЦСКА што беше 1,60...Виган 1,80 и Лисицки-Цибулкова +21,5 - 1,90.. (оваа заврши 7:6;7:6)