ЈСП - случки, прашања, дискусии

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
автоматски 4 седишта фатила :pos::pos:
нозете колку и се чисти, па ги ставила на седиште и после кога ќе замине оди седни да те видам. ќе ти се сосмрдат и фармерки и се, не дај боже нови да ти е :гомце:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
автоматски 4 седишта фатила :pos::pos:
нозете колку и се чисти, па ги ставила на седиште и после кога ќе замине оди седни да те видам. ќе ти се сосмрдат и фармерки и се, не дај боже нови да ти е :гомце:
Ако се точни информациите, после сликава ги замила со вода у сред автобус...

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Што се чудите, топло е и секој гледа да се снајде како знае и умее:P :icon_lol:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Се враќам у ноќна 2ка сеа, и едни копиљаци сакаа да влезат во автобусот шверц али контролата ги сопре. И поради тоа почнаа да маваат со камења во автобус. Никогаш не сум сакал толку многу да искршам од ќотек некое дете.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Липсав внатре едни џупци ко дојдоа си пушет цигари, ко локомотива чадет и чадот директно во мене -.-
една дебела ко се пикна сосе торби ме згмечи. -.-:mad:
:pos::pos::pos:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ко бев Скопје еднашка се возев, абе корнит смрдит не се стојт.
Липсав внатре едни џупци ко дојдоа си пушет цигари, ко локомотива чадет и чадот директно во мене -.-то не се дишит внатре. Па барем да зачистет малку аман.
Друга случка знам внатре немаше место кај да прдниш сите се напикале една дебела ко се пикна сосе торби ме згмечи. -.-:mad:
У таква гужва и боље да немат место да прдниш
Мртви ќе имат :icon_mrgr:

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Ај ако знае некој да ми каже, кој бус оди по пластичарската, или кај кале таму ?

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Сериозно, земал столче од дома и седнал пред врата?

Од кога си го направив точакот, фала богу се немам качено во бус скоро два месеци. Не ги гледам овие чудни појави. Последен пат ме погоди постапката на една глупава кокошка, која не сакаше да стане од место онаму каде е предвидено место за инвалидите. Проба да се оправда со муабетот дека била преморена и попуштиле вените цел ден на работа на нога стоела. Мислам дека како никогаш до сега сите што беа во автобус сакаа да ја линчуваат. Толку се поцрвене и се препоти што и падна незгодно и бараше да се симне на сред улица. На првата автобуска станица испари од бус како Болт на 100 метри. Овој менталитет на овој народ тешко дека во скоро време ќе се поправи.

Kajgana Shop

На врв Bottom