Колку време сте немале секс?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.043
Те бришам на секоја тема поради офф. Од сега не те бришам туку ќе те банирам.
Па ти размисли дали ти се мисли нов ник и пасворд.
Не го банирај, жити све, кај ќе пробува после женска да најде ако не му е форумов? :pos:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
од синоќа :love: и баш го пробав она што го пиша The Magus нешто бутнат до крај и само кружни движења и притоа да се лапаме али некако не ме напали тоа многу :( може забораил да спомне дека он мислел на Шакира или некоја друга у тој момент :cautious:
Да, пробај со "зелениот" момент како што кажа АнФем...иначе периоди се тоа, некогаш нештово ти е топ а друг пат не итн...али убо е да се експериментира и пробува колку и да не ни се допадни во моменатот :D

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Викендов маратонче пукавме со девојката - се надевам следниов пак :pipi::pipi::pipi::pipi:

M

Muranyi

Гостин
Да, пробај со "зелениот" момент како што кажа АнФем...иначе периоди се тоа, некогаш нештово ти е топ а друг пат не итн...али убо е да се експериментира и пробува колку и да не ни се допадни во моменатот :D
Зелениот момент како што велиш,не делува кај секого исто.Можеби тебе дополнително те возбудува и стимулира,но има луѓе што не можат ни ерекција да постигнат кога се хај.

A

AnFem

Гостин
Зелениот момент како што велиш,не делува кај секого исто.Можеби тебе дополнително те возбудува и стимулира,но има луѓе што не можат ни ерекција да постигнат кога се хај.
Го заборавив тој „мал“ детал. :icon_mrgr:

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
на никој не му е лесно :cool:

Член од
6 септември 2012
Мислења
71
Поени од реакции
21
малце глупа тема, неможеш да о4екуваш дека сите ќе кажат баш то4но...еве ќе кажам баш сега ми го пушат и пишувам и така е а xD тоа мора да има кур4ење =D не дека е македон4е тоа општо било кој, уште коа про4итав наслов јасно ми беше отприлика што ќе 4итам ама ај.. не е темата на место, не те хејтам само кажувам, поз

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.689
Поени од реакции
34.202
малце глупа тема, неможеш да о4екуваш дека сите ќе кажат баш то4но...еве ќе кажам баш сега ми го пушат и пишувам и така е а xD тоа мора да има кур4ење =D не дека е македон4е тоа општо било кој, уште коа про4итав наслов јасно ми беше отприлика што ќе 4итам ама ај.. не е темата на место, не те хејтам само кажувам, поз
Не сме сите лажа4и xD

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.313
Поени од реакции
15.475
еве и јас признавам излажав-оженет сум одамна,па така......:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom