Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
КПР - Њукасл 2 2.30 Бетсити ова да се уплатит со време зато шо коефициентов е голем ама баш голем

За утре тенисиве ако донесат некоја пара од фудбаливе не играм ништо можеби Салзбург - Пашинг 2 онака да ја закачам 10,50 коефициент на ситно

Зошто 2ка Салзбург? Очигледно го играат купов...

Тетекс 1х @2.94 било кога 1 @5.75 и1 @8.50 во Моцарт :D
Торино-Џенова Х @1.60 :pos:

Знае некој до колку дена најкасно може да се подигнат пари од моцарт ? фала

za denes, steaua gg, dortmund amateri 1 i albirex nigata 1

Вердаско поима си нема годинава,Раониќ 2:0 1.95 има ..Што мислите ?
На прв поглед утакмицава ми изгледа лесно..

а бе ти најарно одма подигни си ги ако не можеш јас ке одам за тебе,зошто да ти изгорат
па затоа ме интересира бидејќи имам ливче од пред 20 дена негде и да не ми праат проблеми при исплата

па затоа ме интересира бидејќи имам ливче од пред 20 дена негде и да не ми праат проблеми при исплата
мислам 30 дека е, но може да варира од кладилница до кладилница. зар не те копка да си ги подгнеш бре

90% од кладилнициве исплатата трае 30дена така да би требало и во моцарт да е ист принцип, позз

мислам 30 дека е, но може да варира од кладилница до кладилница. зар не те копка да си ги подгнеш бре
Абе се дешава од најразлични причини да не може човек да ја погидне добивката, затоа и е ставено тој период од 30 или 60 дена за подигање. :)

Иначе за денеска тип кошарка :
Nymburk - Pardubic, Nymburk over 89,5

Вердаско поима си нема годинава,Раониќ 2:0 1.95 има ..Што мислите ?
На прв поглед утакмицава ми изгледа лесно..
Ја 1 го стаив, убав коефициент 1.35, би требало да пројде ама овој Вердаско е многу улав тенисер. Рачунај ако му тргне ќе победи, затоа што он е еден од најдобрите земјаши меѓу мажите. Е сеа работата е што е во мизерна форма во последно време, камен е, а од друга страна Раонич се наоѓа во доста добра форма и доста солидно игра на земјениве турнири. Логично е да помине типов, Раонич е сервер додека сервисот на Нандо не верувам да издржи многу. :)

Ја 1 го стаив, убав коефициент 1.35, би требало да пројде ама овој Вердаско е многу улав тенисер. Рачунај ако му тргне ќе победи, затоа што он е еден од најдобрите земјаши меѓу мажите. Е сеа работата е што е во мизерна форма во последно време, камен е, а од друга страна Раонич се наоѓа во доста добра форма и доста солидно игра на земјениве турнири. Логично е да помине типов, Раонич е сервер додека сервисот на Нандо не верувам да издржи многу. :)
значи што ке играме?
да препишевме нешто де:)

значи што ке играме?
да препишевме нешто де:)
Јас само 1 ја изиграв, членот погоре изиграл да тепа Раонич со 2-0. :)
Други типови: Иванович 1, Робредо 1, и Ефес кошарката 1. Доста ти се, многу пари ќе напраиш па ќе нема да знаеш на што да ги трошиш. :D

Јас само 1 ја изиграв, членот погоре изиграл да тепа Раонич со 2-0. :)
Други типови: Иванович 1, Робредо 1, и Ефес кошарката 1. Доста ти се. :D
а бе јас не се замацувам за дневница да идам до кладилница, за плата, дај врзи још нешто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom