macedon89
Провокатор по вокација
- Член од
- 22 јули 2008
- Мислења
- 783
- Поени од реакции
- 582
Ам да јајш секој ден грав немат да ти се здосадит???еее па што ти фали, гиро му е мајката![]()
Немат да сакаш да касниш еднаш еве компири да речиме...
Ам да јајш секој ден грав немат да ти се здосадит???еее па што ти фали, гиро му е мајката![]()
Уште има луѓе што земаат хамбургер од 7-ца ?Мора да се пожалам последен пат кога земав од седмица пред недела дена приметив дека е намален хамбургерот...полош е вкусот а цената е поскапа...what happened
Исто, едно време бев попален по Вили, али некако го одјадов, а и многу чудно чувство имам у стомак после јадење. А од 7-мица баш ко што викаш, некако попријатно се осеќам.Некако ми е многу по пријатно кога ке се најадам хамбургер од Седмица отколку од Жужу бургер или Вили,полесно ми е откако ке се најадам не ме боли стомак и таканатака.
Полесна ми е плескавицата,по пријатна, дали пошто е поквалитетна или има голем процент на соја во неа,врска неам,но многу по пријатно се осекам.
оу верувај дека во "нормалните" земји не е ништо поарно.Мразам нехигиена а во Вили ја има во изобилие од вработените, со раце фаќа пари после се фаќа за блуза/фармерки па ти го фаќа лепчето па пак пари и така се врти циклусот. Да беа во нормална европска држава ќе имаа затворено по 3-4 дена.
Мислев на ова со допирање на храна, сегде со шпакли и штипки би требало да се одвива таа работа, не зборев за опкружувањетооу верувај дека во "нормалните" земји не е ништо поарно.
Штом на сред Париз,седиме јадеме биг мек оброци ни излезе глувче,поседе 4-5 секунди и се пикна во тие за седење фотељи што и да се,сум сфатил дека нигде не внимаваат.
Добро до душа секогаш сум со надеж дека тие позади што ти го приготвуваат сендвичот носат ракавици,и ти го свиткуваат во фолија нели,па едино тоа.
Иначе не е само за Вили,кај нас нема една сендвичара што е хигиенски на ниво.
Не е од денес, во петокот поминав имаше пломба на врата баш ги коментирав.
Братучедка ми работеше во МекДоналдс во Германија лани летото. После тоа престана да јаде секакви сендвичи. Не можеше да се начуди каква нехигиена владеела таму.Мислев на ова со допирање на храна, сегде со шпакли и штипки би требало да се одвива таа работа, не зборев за опкружувањето))))))))))