Кој беа сега тие...Кажи де пример, како некој филм од Линч, браќа Коен и сл. .
Кој беа сега тие...
Сум кажал и порано, вакви хејтерчиња без причина кои дискутираат на негледано се релевантни ко ланскиот снег. На кого се накурчени не знам само. Демек ако го гледаш филмов шо е дискутиран и култен си будала и тапа фраер.
"Fight Club го неам гледано а и нема ни да го гледам мамето негово"
Браво бе бате, прав ребел си.
Заклучок број 2 - не читаш насловот.Заклучок: Повеќе од половина форум нема поим што е култен филм. Твајлајт и Хари Потер.![]()
Се гледа дека обожаваш ефтини акции од типот "на брат ми кога му ја скршија кичмата" и поради насловот си помислил дека fight club е таков филм ама си се заебал ( треба да активираш мозок за таков филм).Не го гледај оти попромашени 2 сати во животот не сум имал од тој фален Fight Club. Сум гледал еден куп филмови, али то е срање.
--- надополнето: 5 мај 2013 во 10:55 ---
Од мене неколку филмови незнам дали ги сметате во култни или не:
Bourne (prvite 3 mi se najaki posledniov taka taka), Conspiracy XIII, Shooter (2007), Transporter, Death Race, Undisputed (2 i 3 del), Never back Down (1 i 2), Fast and Furious, District B13, District Banilue 13 Ultimatum, Contraband( 2012), Leon: The proffesional (1994)....
Не ми текнуваат и други моментално али некако во последно време слабо сум видел добар филм.
Абе хипстери, не ми го сјебувајте и ФЦ( треба да активираш мозок за таков филм)
Кој хипстер бе ало нормален си. Не гледаш дека детето гледа тепачки филмови, Ке си помисли за fight club дека е филм каде едниот сака физички и психички да го малтертира другиот. Тој што не гледал повеќе од тоа како Бојка со скршено колено тепа се живо по затвор за ваков филм ке ТРЕБА да активира мозок пошто мозокот не му перцепира ништо друго освен бокс у фаца.Абе хипстери, не ми го сјебувајте и ФЦ
Филмот не бара мозок и може секој да го гледа, не ги лажете децава
За „популарни“ пишувам.....пошо глеам за „култни“ нешто многу не пишувате.....
- LOTR ги гледав за да не ги навредам другарите (кои книги купуваа на времето)....и се каам ради тоа - 10 залудно изгубени саати,
- у истиот куп (говна) ми е Хари Потер - мој ТВ нема да види,
- Фајт клаб сум пробал.....коа не иде, не иде,
- за Титаник сум горд што не сум го гледал иако го ценам Камерун како режисер (ме фати у средношколски период и го гледаа претежно цмиздрала и девојчиња....),
- Индијана Џонс (и брдо филмови со тој глумецот) ги избегавам.....
- Стар Ворс - 0/6 изгледани (или колку и да се таму, не ме ни интересира),,
- Pulp fiction и се' од опусот на Тарантино презирам.....неќам да го сфатам (ако има нешто воопшто за сфаќање кај него),
- од Бонд имам сериозен процент филмови „промашено“ (намерно).....
- .....за овие поновиве булшит блокбастери од типот Трансформери, Спајдермени и слични „менови“ (освен Бетмен) и фраери од типот на Брус Вилис, Афлек, Харисон Форд и нивните бљувотини не ми се ни пишува....