Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажи де пример, како некој филм од Линч, браќа Коен и сл. .
Кој беа сега тие...
Сум кажал и порано, вакви хејтерчиња без причина кои дискутираат на негледано се релевантни ко ланскиот снег. На кого се накурчени не знам само. Демек ако го гледаш филмов шо е дискутиран и култен си будала и тапа фраер.
"Fight Club го неам гледано а и нема ни да го гледам мамето негово"
Браво бе бате, прав ребел си.
Заклучок: Повеќе од половина форум нема поим што е култен филм. Твајлајт и Хари Потер.![]()
Се гледа дека обожаваш ефтини акции од типот "на брат ми кога му ја скршија кичмата" и поради насловот си помислил дека fight club е таков филм ама си се заебал ( треба да активираш мозок за таков филм).Не го гледај оти попромашени 2 сати во животот не сум имал од тој фален Fight Club. Сум гледал еден куп филмови, али то е срање.
--- надополнето: 5 мај 2013 во 10:55 ---
Од мене неколку филмови незнам дали ги сметате во култни или не:
Bourne (prvite 3 mi se najaki posledniov taka taka), Conspiracy XIII, Shooter (2007), Transporter, Death Race, Undisputed (2 i 3 del), Never back Down (1 i 2), Fast and Furious, District B13, District Banilue 13 Ultimatum, Contraband( 2012), Leon: The proffesional (1994)....
Не ми текнуваат и други моментално али некако во последно време слабо сум видел добар филм.
Абе хипстери, не ми го сјебувајте и ФЦ( треба да активираш мозок за таков филм)
Абе хипстери, не ми го сјебувајте и ФЦ
Филмот не бара мозок и може секој да го гледа, не ги лажете децава
За „популарни“ пишувам.....пошо глеам за „култни“ нешто многу не пишувате.....
- LOTR ги гледав за да не ги навредам другарите (кои книги купуваа на времето)....и се каам ради тоа - 10 залудно изгубени саати,
- у истиот куп (говна) ми е Хари Потер - мој ТВ нема да види,
- Фајт клаб сум пробал.....коа не иде, не иде,
- за Титаник сум горд што не сум го гледал иако го ценам Камерун како режисер (ме фати у средношколски период и го гледаа претежно цмиздрала и девојчиња....),
- Индијана Џонс (и брдо филмови со тој глумецот) ги избегавам.....
- Стар Ворс - 0/6 изгледани (или колку и да се таму, не ме ни интересира),,
- Pulp fiction и се' од опусот на Тарантино презирам.....неќам да го сфатам (ако има нешто воопшто за сфаќање кај него),
- од Бонд имам сериозен процент филмови „промашено“ (намерно).....
- .....за овие поновиве булшит блокбастери од типот Трансформери, Спајдермени и слични „менови“ (освен Бетмен) и фраери од типот на Брус Вилис, Афлек, Харисон Форд и нивните бљувотини не ми се ни пишува....