Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ако Баерн со овој тим 1-1, со прв ќе ги шлапкаат во финале!
Клоп е тежок сељо, ќе му дава воспитна на Рафиња, има кој да му кења у соблекувална него. Јуп е господин за него! Прави фаци цел натпревар, на крај демек ок му е шо изгубил ќе се поздравува. Море марш оди негде на Башино Село трењер биди им таму има така!

Ако Баерн со овој тим 1-1, со прв ќе ги шлапкаат во финале!
Клоп е тежок сељо, ќе му дава воспитна на Рафиња, има кој да му кења у соблекувална него. Јуп е господин за него! Прави фаци цел натпревар, на крај демек ок му е шо изгубил ќе се поздравува. Море марш оди негде на Башино Село трењер биди им таму има така!
Пред натпревар викаше дека не е важен натпреваров,после му дојде убаво кога водеа.:sneaky:

942029_578248578874334_2077562324_n.jpg

Пред натпревар викаше дека не е важен натпреваров,после му дојде убаво кога водеа.:sneaky:

Не му бил битен ха! Џабе тоа фацата иронична не се крие. Ќе ми еше многу кејф да му пљуснеа уште еден, амане бива ептен немаше кој да даде гол а и црвениот плус. Ајде сезонава 3, а Гвардиола ми е да не ја усере цела работа оти ако играат како Барселона отров фудбал ќе се фрлам низ џам.

Не му бил битен ха! Џабе тоа фацата иронична не се крие. Ќе ми еше многу кејф да му пљуснеа уште еден, амане бива ептен немаше кој да даде гол а и црвениот плус. Ајде сезонава 3, а Гвардиола ми е да не ја усере цела работа оти ако играат како Барселона отров фудбал ќе се фрлам низ џам.
На Пеп работа ќе му биде како да го подмачка тимот со Геце.Нема шанси да го користи тоа срање тики така.Баерн поседува страшни крила кои феноменално се разбираат со напаѓачите.Ни во сон не би поверувал дека Баерн ќе игра само преку средина и да одат до в гол со топката.
Не треба ни да размислувате за тоа.Мислам дека Пеп ќе ја усоврши уште повеќе пас играта со кратки пасови па контрите ќе ни станат топла вода.:cool:

Нема шанси да играат како Барселона. Повеќе Пеп ќе се прилагоди на играчите и нивниот стил на игра отколку обратно. Сигурен сум во тоа.
Ќе има некои измени секако, но нема да има драстични промени.

Па Рафиња за тоа си добри втор жолт....Што се прави Клоп паметен накнадно???

Мора нешто да промрчи....Епа затоа и ќе си добие одговор!
Добива одговор затоа што си го бранеше играчот од сељакон Рафиња?! Па Клоп промрчи откако Рафиња го фати за лице Куба кога искачаше од терен на неколку метри од него. А келавкото наместо да се кара со Клоп требаше да го потсмири Рафиња.

На Пеп работа ќе му биде како да го подмачка тимот со Геце.Нема шанси да го користи тоа срање тики така.Баерн поседува страшни крила кои феноменално се разбираат со напаѓачите.Ни во сон не би поверувал дека Баерн ќе игра само преку средина и да одат до в гол со топката.
Не треба ни да размислувате за тоа.Мислам дека Пеп ќе ја усоврши уште повеќе пас играта со кратки пасови па контрите ќе ни станат топла вода.:cool:

Точно така. Да биде тоа, само да не ја усере. Ајде уште 2 финалиња.
Едното Клоп да го видам фацата ќе му биде скапоцена :) ... Наредна сезона ќе биде уште подобра!

Добива одговор затоа што си го бранеше играчот од сељакон Рафиња?! Па Клоп промрчи откако Рафиња го фати за лице Куба кога искачаше од терен на неколку метри од него. А келавкото наместо да се кара со Клоп требаше да го потсмири Рафиња.
Како го бранеше Куба ? Со провокации ? Ехх туго моја.

Нема збор за тоа....Но Рафиња си го доби своето....Тоа што после имаше мала провокација со Блашчиковски е нормална ситуација меѓу фудбалерите....

Не е на Клоп задачата уште толку со провокации да ја подгрева атмосферата....Затоа реков дека си го доби одговорот!

Блачшиковски не е мало дете па да неможе да се одбрани,плус Рафиња една педа земја никако неможе да му наштети...

Хајнкес еднаш нема да го видиш со прст да покажува према противнички фудбалер!

Како го бранеше Куба ? Со провокации ? Ехх туго моја.
Па изреагира на дебилниот потег на Рафиња. Секој тренер би го направил тоа ако пред него нападнат негов играч.

Па изреагира на дебилниот потег на Рафиња. Секој тренер би го направил тоа ако пред него нападнат негов играч.
Изреагира веќе кога излагаше Рафиња,точно пред тунелот.Што не реагираше пред тоа ? Штом Замер па и Рафиња збеснаа,сигурно употребил добри провокации.

Жустроооо да биди, тоа се бара :)
Да гледаме пеколно финале

Би изреагирал Мурињо да им зема ушни јаначиња и да бега, Јуп и некој остали не би. Бар не на таков начин, а за да ќелавкото хуху реагира морада била добра провокација. Сепак Баерн мислам дека нема такви испади. Бар за мене се еден од покултурните тимови. Без скршени глави играчи. А Рафиња цел натпревар се гледаше дека е нервоза тешка.

Дечки ја ве напуштив 10 мин пред крај морав да одам, гледам 1:1 е. Па ок е со оглед на тоа дека вторите тимови играа. Малку имаше жустрина е така треба малку да има загревајне. Иначе ја сум задоволен, со бодов Дортмунд е сигурен втор во Германија. Целта е постигната. Иначе како што гледам, Баерн три години по ред не може да го победи Дортмунд во Бундеслигата ;) Имам надеж за финалето, иако Баерн е голем фаворит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom