Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас кога ви велам дека сум најголемиот малер на универзумот вие не ме вервате..се што реков обратно излегва..

Сега на брзина напрајв една анализа за утре и ќе ги пишам овие натпревари(белким ќе работи некоја кладилница утре)

Манчестер-Челзи-3+
Јувентус-Палермо-1
Наполи-Интер-1
Рјека-Динамо Загреб-2
Галатасарај таму со некојси ГГ
Витезе да дај два гола

Благодарение на вас искомбинирав 6 утакмици од кој што 5 влегоја, уште ирска ја чекам 3+ и со 5е уплата 52е добивка :)

Да ми даде некој лајв статс од Задар - Сплит,Хрватска кошаркарска лига? :)

Fulham - reading GG
Norwich - Aston Villa GG
Swansea - Man city 0-2
Tottenham - southampton - 1
West brom - Wigan GG
Cobh Ramblers - Finn Harps 3+ (оваа сам ја пишав и чекам да паднат уште два гола. 20та минута е) ... И мала поправка.. Со 2е уплата 53.02е добивка :)

Fiorentina-Roma 3+
Bremen-Hofenheim 3+
Salzurg-Admira 3+
BK Frem-Birkerod 3+
Aalesund-Rosenborg 3+
Forfar-Ayr 3+
Немам билтен пред мене али планирам овие на 500 денес да ги пуштам
Ajde uste fiorentina-roma i da skrsam mrazot i jas

Рома фиорентина ми остана GG3+... ама и денеска, изгледа .... ке биде стандардното, една ме зезна....

Рома фиорентина ми остана GG3+... ама и денеска, изгледа .... ке биде стандардното, една ме зезна....
Јас само 3+ ја чекам, ама изгледа со чекањето ќе останиме

Левандовски да ти се исуши ногата бе...
Ако добие Порто само Баерн гг3+ за 8000 :(

Момци Копачка утре од колку до колку работи? Ми треба за сигурно, ако знае некој нека каже.

Момци Копачка утре од колку до колку работи? Ми треба за сигурно, ако знае некој нека каже.
До 19,а ми се чини утре отвара во 11,но не сум сигурен.

Ауууу колку ми е мило и за Болтон нека се заебаваат пак а исто и за Вотфорд.. златна шанса да влезат во прва лига си играат курташак да им ебам дебилите !
навистина се чудам како можеа ваква шанса да пропуштат ватфорд

Тежок малер ме имат фатено последниве две-три недели
денес Вардар во последна минута 2 гола прими за да ме скинит Болтон на друго да им е*ам мувлосани играчи после тоа Анжи 0-2 гола од 82 до 89 паднаа 3 гола :facepalm: вчера Цирих убо ме дупнаа, на друго Малме 3+ ептен лош период :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom