Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Леле Болтон животот ми го кратите

Последно коло ли им е на вие од Championship?

Дај нека тепаат и Болтон и Ватфорд.. :D
На 0-2 спремен бев да идам до кладиница ама коа ви сивирнаа 2 гола мераци :D

Синојќа ја меркав Виченца 1 и Бреша 1 ама после ова инфо некако тешко

Доколку разликата помеѓу 3-тиот и 4-тиотна табелата на крај од регуларната сезона изнесува 10 или повеќе разлика, како што е во моментот ситуацијата помеѓу Ливорнои Емполи - НЕМА ПЛЕЈОФ, туку третопласираниот директно се пласира воСерија А.
Ова е битно да го напомениме уште од сега, во случај да не сте го знаеле, за да знаете дека доколку оваа разлика и се зголеми, дека може тимовите како што сеНовара,Варезе иБреша да не влегуваат мотивирани на натпреварите до крајот на првенството или пак може да играат и со вторите состави, а ние касно да дознаеме за тоа.
Така беше кога Јуве беше во втора лига, па Јуве, Наполи и Џенова влегоа трите директно, јас отприлика знаев за вакво нешто, но оттогаш до сега не се случило друг пат мислам така..

Ах бе Кристал Палас, толку бев убеден дека ќе влезете прва лига...:(

Да да...
Него што се дешава на Ватфорд-Лидс гледа некој? 16 минути екстра време :eek:
Јас го гледав првото, многу тешка повреда заработи голманот на Вотфорд.

Ајде Болтон се да ви ебам !

гледај сега второто така ќе остани како за инает
Нема шанси, заокружи си ја на лифчето Болтон дека ти е фаната. :)

сепак остана
--- надополнето: 4 мај 2013 во 15:35 ---
Ајде Болтон се да ви ебам !

Џабе..штом јас ја пишав не влегва

Werder 1
Hannover GG3+
Man City GG3+

Od mene nesto.

ХАЛ НЕКА СИ ЕБАТ МАТЕР! 1 ги имам, водат 2-1 и пенал им судат во 92ра. Промашуваат пеналот, во 93та пенал за Кардиф и 2-2. :facepalm:

Болтон крај 2-2 мамето да ви го ебам.

ХАхахахахаха глеате ли што се дешава у Чемпионшип? Пенал утна Хул у 93 па одма у слендиот напад пенал за КАрдиф хахахахах Леле ако не влезат у Премиер ќе се самозапали тој што го утна пеналот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom