Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
момци за време на војната во 2001 повекето припадници на учк биле обучувани од нато има информации и дека американците им прајкале сателитски снимки на албанците за да знат кај да напраднат со тоа минофрачите ама знаиш албанец го обожава оружјето ама не го разбира знам дека и на караулата на ќафасан е фрлена рачна бомба без изваден осигурач :D
не само што беа обучувани имаше и британци ,американци се бореа кај нив околу 40 души

Имаше, имаше затоа американците после влегувањето на волците во арачиново си ги бараа зелените беретки кај им се. :D

не само што беа обучувани имаше и британци ,американци се бореа кај нив околу 40 души
Da imase amerikanci britanci francuzi i srbi znam Platenici od edna pomokna Amerikanska korporacija koga se blizeja nasite policiski armiski specijalni edinici koi drzeja poveke od 2-3 vo seloto i nablizuvaja kon niv dojde nato i amerive i gi spasija tie celo vreme bile vo kontakt zatoa koga maftaa so beli znaminja na kukite se prekina so ognot mesto da si ja izvrsat specijalcite akcijata vojnici nadredenite im naredija da se povlecat.Kako na film pa dojdoja amerive i gi spasija svoite instruktori i platenicite koi rabotaat za amerikanskata korporacija.Da ne bea tie da bea sami ovie kosovari i albancite od makedonija za 24 ke gi sramnea so zemja.Za zal se bese rezirano i kontrolirano a nasite bea so vrzani race a politicarite kukavici ne davaa otpor pa makar i da zavrsea vo Hag ke odea za tatkovinata,sega ke gi trpime nivnite posledici.

Имаше, имаше затоа американците после влегувањето на волците во арачиново си ги бараа зелените беретки кај им се. :D
бате Хавиер Солана дојде у СК и на претседателот му даде список на Американци кои се во Арачиново а бидејки Арачиново го држевме во рака и остана уште малце да се исчисти ,овој нашиов претседател нареди повлекување кукавица у душа
--- надополнето: 4 мај 2013 во 13:38 ---
Што ставаш фејспалм кога си интернет војниче.....пола странски инструктори во арачиново беа французи од легија на странци.

:facepalm:

бате Хавиер Солана дојде у СК и на претседателот му даде список на Американци кои се во Арачиново а бидејки Арачиново го држевме во рака и остана уште малце да се исчисти ,овој нашиов претседател нареди повлекување кукавица у душа
--- надополнето: 4 мај 2013 во 13:38 ---

:facepalm:
четворица беа фатени после мораа да ги пуштат.

Како зброите како да сте биле дел од војната во 2001!

Не ме смеј да бидеме реални, да имаше зелени баретки во Арачиново нашиве немаше ни до влезот на селото да стигнат, на Шошките им помагааа платеници од странски корпорации за пари.Ти ги обучуваа и им помагаа, знам се збореше дека имало дел од Британските специјалци САС и Норвешки специјалци ама сето тоа потоа се демантираше демек не било така!

Никој не знае како било дури ни нашиве што биле таму појма немаат бидејќи ништо не виделе, знаат само тие што седеа во кабинети на форељии! Мада и они не знаат кој и што биле овде, али па знаат секако како било! позз

Не се заебавајте M.O.P е потомокот на Бошко Буха....на 7 годинки во 2001 џиткаше кашикари низ Арачиново и пукаше со пиштоли на Водно после 12

Не се заебавајте M.O.P е потомокот на Бошко Буха....на 7 годинки во 2001 џиткаше кашикари низ Арачиново и пукаше со пиштоли на Водно после 12
ne lazi be imav 3 godinki sram da ti e

Luge nemase nikakvi specijalci od britanija i norveska.Imase platenici i luge koi rabotaat pod amerikanskata korporacija poranesni Legioneri,Poranesni specijalci od dr zemji koi gi obucuvaja albancite kazav bez niv za 24 casa nasite specijalci ke gi sramneja.

Luge nemase nikakvi specijalci od britanija i norveska.Imase platenici i luge koi rabotaat pod amerikanskata korporacija poranesni Legioneri,Poranesni specijalci od dr zemji koi gi obucuvaja albancite kazav bez niv za 24 casa nasite specijalci ke gi sramneja.
pa i so niv be brat ,mi-24 -kite , su-35 kite da sramnea se do zemja nit ameri nit britanci nit nikoj nemase ziv da ostane ama pri sekoj let im bese naredeno da se povlecat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom