Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Како што реков правам пауза,а сите што сте уплатиле ви држам среќа да фатите. За вечер Барса ГГ1 или ГГ2 мислам дека едно од нив испаѓа :)

ц ц ц врзав две бразилски гг1 со барса гг1
бразилските искочија само барса ме заеба за 11000+ :(

тапа ден

Ја мислев Баерн да ја пишам Х-2 али немав време :mad:

lele barcelona gnasi na edno ja pisav 1 singl na edno gg sramota neka se skrijat sega nekade

lele barcelona gnasi na edno ja pisav 1 singl na edno gg sramota neka se skrijat sega nekade
Јас на едно 1и3+ на друго Х-Х и ми се пага срекна 13 во спорт лајф, и мислев да ја ставам 1-1 на тоа, али таа што работи ми вика абе пиши нешто друго нема да тепа барса. И ме предомисли не ја ставив така нешто за утре ке си пишам :D

Барселона (-2) - Баерн 1 @5.40

Триглав - Марибор 1Х @2.50

Њу Јорк - Бостон 2 @4.00
Денес 2/3 погодени сингла со солидни коефициенти. Барселона тотален промашај.

Колку најмногу утакмици на ливче можат да се пишат у моцарт?

Мизерија ден и вечер, све контра искочи. Бар гг1 да влезеше Барса...

Денес пошто се тапа утакмици веројатно пауза.

PARTIZAN - RADNICKI 1 (1,20)
JAGODINA - CRVENA ZVEZDA 2 (1,50)
CELZI - BAZEL 3+ (1,65)

СТО МИСЛИТЕ ЗА ОВИЕ МЕНЕ ЗА ДЕНЕСКА ОВИЕ МИ СЕ НАЈМНОГУ СИГУРНИ

Бенфика хен1 @2.10
Челзи 2+ пп @2.15
Бредфорд 1 @1.95
Чикаго вкупно >183.5 @1.75
Жемља 2 @2.80

Ова планирам да го пуштам.
Бенфика ако планира во финале, мора да победи со хендикеп. Челзи исто очекувам први да примат гол и мислам дека два гола во прво полувреме се сосема реален тип. Бредфорд е доста подобар тим од овие, во подобра форма, дома играат. Треба да излезе. Чикаго ми е доста ризичен тип. Таму или даваат 200+ коша или нема 170 да поминат. Жемља мислам дека се исплати по овој коефициент. Подлогава му одговара повеќе на Земља отколку на Типсаревиќ. Плус добра форма во последно време од Словенецот. Само да не поведе против овој, па да предаде како и секогаш сељачето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom