Па реков јас претходно дека ниту една глупост не може да се побие со аргумент... А и одговарано е на твоите луди идеи во врска со езотеријата и праксата, ама ти не ни читаш туку си продолжуваш со својот муабет, како сам да си на форумов.. Не е нормално така, а да бараш аргументи ти е промашена работа. Имаше аргументи, научи ги нив, после друго.
Како може неинициран да го побијам кога зборува за егзотерија?
Најдобро е да се зафркава човек кој ќе изгледа навидум сериозен
3 члена се во сектата:
1. хепта-грамчо со чин капетан прве класе.
. празно.
. празно.
клисар од прв ред-ипси
клисар од втор ред-магнус
Ова за тебе се битни работи кои треба некој да им даде аргумент? Не е ова навреда нели, ова е многу битно за темава?
Или изјава од стилот: Кроули е сатанист и нема врска со езотерија - и сега јас треба да велам не не е и да ти вадам размисли и да ти ги објаснувам? Па кажано е тоа милион пати, ти ако забораваш, твој проблем. Ова се навреди и твојата неспособност да разбереш било што...
Создавач на таен Ред, поглавар на полутаен Ред за тебе нема врска со езотерија? Сигурно никој нема врска од езотеријата освен ти... чувствувам јас вибрации во универзумот - дојден е нов спасител, ти
Парсифал
Прочитај се над тоа „Само Ќотек“, па ако си добар, ќе ти кажам што значи во езотериска смисла... многу профано ги разбираш зборовите мои...
Лошо судиш бидејќи ништо не знаеш за темава - и го знаеш насловот на темава да си прашам јас? Или бидејќи јас пишувам па дојде да ми кажеш нешто мене?