Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
И тука се само предпоставки.. Ако дојде Мурињо ќе дојделе и Деко и Лампард, Фиго ќе потпишел уште една година..
Ај за поинтересно да е ќе веруваме :)
Значи треба да очекуваме денес, најкасно утре Мурињо да потпише 3 годишен договор со Интер, вреден 9 милиони евра по сезона.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Деко никако!!! Аман бе луѓе се наполнавме со старци... КВАРЕЗМА КАДЕ СИ?!

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Деко е еден од најдобрите играчи на таа позиција... а и не е многу стар 30 години е... има уште 4 сезони да игра. Би бил добро засилување во Интер.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Деко е еден од најдобрите играчи на таа позиција... а и не е многу стар 30 години е... има уште 4 сезони да игра. Би бил добро засилување во Интер.
Не, ако реално гледаме Деко има уште 10 сезони да игра, ама како ке ги изигра е прашањето...не е исто 26 години со 30.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Не, ако реално гледаме Деко има уште 10 сезони да игра, ама како ке ги изигра е прашањето...не е исто 26 години со 30.
И Деко би бил засилување са средиот ред кој го имаме ние.. но сепак ако биде да биде. Јас гласам за Кварезма.. Заокружи го бројот 4 за побобра иднина.. КВАРЕЗМА!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
fantomX напиша:
Dejan Stankovic and Maicon could leave Inter.
http://transfermarketweb.com/?action=read&idsel=17223
Станкович разбирам, ама Маикон?!
Најверојатно се само шпекулации. Маикон е повеќе приврзан за тимот отколку за Манчини. Во него сите го гледаме новиот Занети, идниот капитен на Интер.
Но и да замини не е страшно. Од неговиот трансвер Интер ќе профитира многу пари а го имаме Занети кој може да одигра уште неколку сезони во овој ритам. Значи ништо страшно.
Голема благодарност на Дејан за тоа што го направи за тимот во овие неколку сезони но мислам дека му дојде времето да си бара нов клуб. Со Мурињо на клупата, ќе има големи промени во составот на Интер. Ќе дојдат нови, покреативни играчи и конечно ќе дојди крајот на оваа досадна игра со префрлање на средината која ја негуваше Манчини. Треба да очекуваме многу изненадувања, многу промени во тимот ова лето.

позз

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.804
Поени од реакции
5.581
разговорот помеѓу Манчини и Морати (се извинувам што е на српски):

Morati: Zdravo Roberto, kako si?
Manćini: Dobro, hvala.
Morati: Kako je porodica?
Manćini: U redu su, hvala.
Morati: Roberto, moram da ti saopštim loše vesti.
Manćini: Znao sam.
Morati: Moram da te otpustim.
Manćini: Ne, ti hoćeš da me otpustiš, to je drugačije.
Morati: Ne, nemoj to da pričaš. Znaš... Cela ekipa, pričao sam sa njima i nešto nije u redu. Zato je bolje da menjamo stvari.
Manćini: Nije tačno, još u januaru si spremio Murinja.
Morati: Ne, nikako. Nije kako ti misliš.
Manćini: Ne! Pričao si priče i lagao si me svih ovih meseci. Uvek sam se ponašao na pravi način i nikada nisam slagao. Ovo je odluka koju jednostavno ne mogu da razumem.
Morati: Šta pričaš? Nemoj tako, saslušaj me.
Manćini: Šta da slušam? Ti čak nisi ni proslavio skudeto za stotu godišnjicu kako treba. Nisi se radovao....
Morati: Kakve to ima veze. Smiri se i hajde da pričamo normalno.
Manćini: Pošto me otpuštaš, ne mogu ni da te slušam.
Morati: Nemoj ovako da odeš, hajde da razgovaramo o dobrom obeštećenju.
Manćini: Neću tvoje dobro obeštećenje, moraš da mi daš sav novac za moj četvorogodišnji ugovor i ni jedan evro više ili manje. Ne brini se, uskoro ćeš se čuti sa mojim advokatima. Završavam ovaj razgovor.

Prema tvrdnjama medija Morati mora da plati Manćiniju oko 30 miliona evra kompenzacije za raskidanje ugovora!

Terry

KRVTA MI E PLAVA..CHELSEA
Член од
16 мај 2008
Мислења
214
Поени од реакции
1
Epa alal da mu e ke si go napuni gebot,a poslem inter pak ima zivot pak ke bide trener,toa e fudbalot

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.530
Епа Морати кога е глуп, кога му продолжува договорот, шо да праам... :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Епа Морати кога е глуп, кога му продолжува договорот, шо да праам... :)
Кој побара од тебе да напраеш нешто? СЕди таму и молчи...
Него ако овие шпекулации за Ето се вистинити... тогаш Адриано дефинитивно си оди, а можно е и Марио.

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
разговорот помеѓу Манчини и Морати (се извинувам што е на српски):

Morati: Zdravo Roberto, kako si?
Manćini: Dobro, hvala.
Morati: Kako je porodica?
Manćini: U redu su, hvala.
Morati: Roberto, moram da ti saopštim loše vesti.
Manćini: Znao sam.
Morati: Moram da te otpustim.
Manćini: Ne, ti hoćeš da me otpustiš, to je drugačije.
Morati: Ne, nemoj to da pričaš. Znaš... Cela ekipa, pričao sam sa njima i nešto nije u redu. Zato je bolje da menjamo stvari.
Manćini: Nije tačno, još u januaru si spremio Murinja.
Morati: Ne, nikako. Nije kako ti misliš.
Manćini: Ne! Pričao si priče i lagao si me svih ovih meseci. Uvek sam se ponašao na pravi način i nikada nisam slagao. Ovo je odluka koju jednostavno ne mogu da razumem.
Morati: Šta pričaš? Nemoj tako, saslušaj me.
Manćini: Šta da slušam? Ti čak nisi ni proslavio skudeto za stotu godišnjicu kako treba. Nisi se radovao....
Morati: Kakve to ima veze. Smiri se i hajde da pričamo normalno.
Manćini: Pošto me otpuštaš, ne mogu ni da te slušam.
Morati: Nemoj ovako da odeš, hajde da razgovaramo o dobrom obeštećenju.
Manćini: Neću tvoje dobro obeštećenje, moraš da mi daš sav novac za moj četvorogodišnji ugovor i ni jedan evro više ili manje. Ne brini se, uskoro ćeš se čuti sa mojim advokatima. Završavam ovaj razgovor.

Prema tvrdnjama medija Morati mora da plati Manćiniju oko 30 miliona evra kompenzacije za raskidanje ugovora!
нека не трескаат глупости весниците, како може да се дознае ваква караница од 15 минути кога на состанокот биле Манчини и Морати??? или можеби Роберто е многу паметен па запамтил се и им пренел на медиумите.

НЕ зафркавајте

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Се погласни се шпекулациите за размена на играчи помеѓу ИНтер и Барса. Дури и агентот на Ибра потврди дека големи се шансите Ибра наредната сезона да Игра за Каталонците.

"The possibility that Ibrahimovic will go to Barcelona to replace Eto'o is real," said Mino Raiola. "But we must reach agreement with the clubs. And if Inter can find an agreement with Barcelona, then we'll evaluate the proposal of the Blaugrana."

Сепак ова го најдов на Tribalfootball па не значи дека е вистина..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom