Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Искрено ги замолувам сите фанови на Интер да престанат да зборуваат за Мурињо пошто стварно почнав психички да оболувам. Аман то Морати или нека кажи шо е како е, а не овде си ги лади со нас. Не можам, ако продолжам да читам за ова вечер гарант нема спијање за мене. Форца.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Немом појќе.

:pos2::pos2::pos2:

Отворете википедија и напишете Мурињо. :pos2:

Edit:
Го изменил некој пак. :)

С

Спенсер

Гостин
хахахахеххехехах, будали еј,уште н е официално а они....

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Georghe Hagi and friends vs Luis Figo and friends. Ја даваат на СпортКлуб, од Фиго тимот води со гол на Раул во 4та минута =)

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Кажи ги составите!?
Од Интер со Figo се : Zlatan Ibrahimovic, Olivier Dacourt, Francesco Toldo, Paolo Orlandoni и Solari, + ги забележувам Davids :wub:, Raul, Pauleta, Salgado, Nakata (како и секогаш) :), Sa Pinto, Sergi, Oceano, ..
А другиот тим се само Романски ѕвезди, Хаџи, Стелеа, Мунтеану и некои легенди. Иначе резултатот е 3:1 за Фиговци =) . Раул, Дакур, Раул. :)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
глеам самуел го продолжи договорот до до 2012 добро е самуел ми е еден од омилените одбранбени играчи а беше во фантастична форма пред да се повреди

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Ко шо ми се гледа ќе останиме со Манчини..
Figo: If Mancini Stays, I Go
Шо е до мене двајцата треба да си одат..

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
си игра к** морати , кога ке одлучи за нов тренер во јули ... , а играчи во август ке носи :tapp:

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
уште што треба да напраи пацеров ман4ини за да го избркаат , у втора лига да отиде Интер ?:toe:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Abe ajde ostajte go covekot on vi ja napravi cela ekipa so nego 3pati po red ste sampioni neznam sto poveke sakate...No toa e koga klubovite nemaat treneri kako sto e nas SAF:vozbud: :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom