Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Искрено ги замолувам сите фанови на Интер да престанат да зборуваат за Мурињо пошто стварно почнав психички да оболувам. Аман то Морати или нека кажи шо е како е, а не овде си ги лади со нас. Не можам, ако продолжам да читам за ова вечер гарант нема спијање за мене. Форца.

Немом појќе.

:pos2::pos2::pos2:

Отворете википедија и напишете Мурињо. :pos2:

218849339.jpg

Edit:
Го изменил некој пак. :)

хахахахеххехехах, будали еј,уште н е официално а они....

Georghe Hagi and friends vs Luis Figo and friends. Ја даваат на СпортКлуб, од Фиго тимот води со гол на Раул во 4та минута =)

Кажи ги составите!?
Од Интер со Figo се : Zlatan Ibrahimovic, Olivier Dacourt, Francesco Toldo, Paolo Orlandoni и Solari, + ги забележувам Davids :wub:, Raul, Pauleta, Salgado, Nakata (како и секогаш) :), Sa Pinto, Sergi, Oceano, ..
А другиот тим се само Романски ѕвезди, Хаџи, Стелеа, Мунтеану и некои легенди. Иначе резултатот е 3:1 за Фиговци =) . Раул, Дакур, Раул. :)

глеам самуел го продолжи договорот до до 2012 добро е самуел ми е еден од омилените одбранбени играчи а беше во фантастична форма пред да се повреди

Ко шо ми се гледа ќе останиме со Манчини..
Figo: If Mancini Stays, I Go
Шо е до мене двајцата треба да си одат..

си игра к** морати , кога ке одлучи за нов тренер во јули ... , а играчи во август ке носи :tapp:

уште што треба да напраи пацеров ман4ини за да го избркаат , у втора лига да отиде Интер ?:toe:

Abe ajde ostajte go covekot on vi ja napravi cela ekipa so nego 3pati po red ste sampioni neznam sto poveke sakate...No toa e koga klubovite nemaat treneri kako sto e nas SAF:vozbud: :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom